• Vertrouwd
  altijd de Hulpstudent die bij u past
 • Voordelig
  één vast tarief van €14,95 per uur (incl. btw)
 • Transparant
  u betaalt alleen de gewerkte uren
 • Flexibel
  hulp afgestemd op uw vraag en agenda
Ik wil een hulp

Huishoudelijke hulp

Uw Hulpstudent voert naar uw wens huishoudelijke hulp uit in en rondom uw huis. In het huis hiernaast ziet u enkele voorbeelden van wat onze studenten bij u in huis kunnen doen!

De Hulpstudent kan u, naast de huishoudelijke hulp, met meer helpen dan waar u misschien aan denkt! Kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden.

isometrisch-huis

Stofzuigen

De nummer één op het lijstje van meest verschrikkelijke taken in het huishouden. Onze studenten doen het voor u met een lach.

Badkamer schoonmaken

Een blinkende badkamer zonder dat u hoeft te zweten. Onze Hulpstudenten zorgen er voor dat uw badkamer week in week uit blijft glimmen.

Bedden opmaken

Niks slaapt lekkerder dan een schoon, opgemaakt bed! Onze Hulpstudenten zorgen naast een schoon huis ook voor een fijne nachtrust.

Afwassen

Uw persoonlijke afwasmachine waar u ook nog eens gezellig mee kunt kletsen. Uw Hulpstudent drinkt graag een kopje koffie met u en spoelt het daarna nog af ook!

Tuinieren

Geen groene vingers? Onze studenten wel! Zij helpen u graag met het oppotten, wieden en het opruimen van uw tuin.

Infographic prijsopbouw Hulpstudent.nl

Wij snappen dat u graag wilt weten waarvoor u nu daadwerkelijk betaalt! Daarom hebben wij door middel van een thermometer in kaart gebracht hoe ons uurtarief is opgebouwd. Uiteraard beginnen wij bij onze studenten. Onze studenten krijgen een nettovergoeding naar leeftijd, met een minimum van € 8,50 vanaf 18 jaar en een maximum van € 10,50 vanaf 21 jaar. Wat er overblijft is een deel servicekosten, in de thermometer is precies te zien wat hieronder valt. En last but not least, de WA-verzekering voor onze Hulpstudenten.

Mocht u hierover nog steeds vragen hebben, dan snappen wij dat ook en mag u gerust contact met ons opnemen!

Tuinhulp

Snoeien van de heg, gazon maaien, onkruid verwijderen, de stoep schoonhouden van onkruid en vegen, bemesten, oude plantenresten weghalen etc.

Oppas

De verzorging van uw (klein)kinderen, samen spelen (binnen of buiten), samen eten, naar bed brengen (indien van toepassing).

Chauffeursdiensten

Door uw eigen Hulpstudent wordt u met uw auto gereden naar uw plek van bestemming. Natuurlijk brengt uw Hulpstudent u ook weer netjes terug.

Gezelschap

Een spelletje doen, samen koffie of thee drinken, boodschappen doen, naar de bibiliotheek, samen wandelen.

Administratie

Hulpstudent.nl biedt u hulp bij administratie zoals het doen van betalingen of inzien van uw saldo. Uw administratie wordt op orde gebracht zodat u overzicht heeft op uw verplichtingen.

Bijles

Ondersteuning bij moeilijke lesonderwerpen (lagere school, middelbare school, mbo, hbo of wo) voor meerdere dagen. Onze Hulpstudenten kunnen u of uw kind bijles geven waar dit het hardst nodig is!

Hulpstudent.nl

“De perfecte match gekregen van Hulpstudent.nl! Heel erg tevreden!”

Hulpstudent.nl

“100% tevreden!”

Hulpstudent heeft voor mij een fijne match gemaakt, waar ik ontzettend blij mee ben!

Hulpstudent.nl

“Snel, vriendelijk en correct!”

Door een onverwachte ziekenhuisopname was ik niet in staat tot huishoudelijk werk. Een telefoontje naar Hulpstudent was genoeg voor een introductiegesprek een dag later en een heerlijk schoon huis de dag erna.

Mijn Hulpstudent is een vriendelijke jongedame waar ik lekker mee kan kletsen en ondertussen wordt mijn huis schoon. Inmiddels is de frequentie wat omlaag omdat ik weer hersteld ben, dit ging zonder problemen.

Hulpstudent.nl

“Grote dank aan onze hulpstudent Eline en aan Hulpstudent.nl die de juiste persoon voor de bijles van onze zoon wisten te vinden!”

Aan het begin van schooljaar 2015-2016 zijn wij op zoek gegaan naar bijles voor onze zoon (groep 4).
Via internet hebben we hulpstudent gevonden en een introductiegesprek aangevraagd.
Dit gesprek aan huis was duidelijk, verliep vlot en prettig waardoor wij direct besloten onze bijles bij Hulpstudent af te nemen.
In het afgelopen jaar is onze zoon qua resultaten sterk verbeterd. Het komende schooljaar gaan we het zonder bijles proberen, maar mochten de resultaten weer aanleiding geven om nogmaals bijles in te huren, dan komen we direct weer terug bij Hulpstudent.

Grote dank aan onze hulpstudent Eline en aan Hulpstudent.nl die de juiste persoon voor de bijles van onze zoon wisten te vinden!

Hulpstudent.nl

“Een aantrekkelijk tarief waarbij er een goede kwaliteit wordt geleverd.”

Juist voor een kleine zorgorganisatie, is het flexibel in kunnen zetten van ondersteunend personeel van belang.
Hulpstudent.nl maakt dit mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief waarbij er een goede kwaliteit wordt geleverd. Wij zijn er blij mee!

Hulpstudent.nl

“Hulpstudent ervaar ik als snel en kundig.”

Hulpstudent ervaar ik als snel en kundig. Na mijn eerste contact werd er snel contact opgenomen en de wensen geïnventariseerd. Onze Hulpstudent ontlast ons echt en maakt snel, maar ook grondig schoon. Een aanrader!

Hulpstudent.nl

“Snel & duidelijk zonder franje!”

Hulpstudent.nl is accuraat, speelt in op de vragen die gesteld worden, en is in alles snel & duidelijk zonder franje. Zowel voor de klant als voor de student.

Hulpstudent.nl

“Ik vond het zo fijn dat er gericht voor mij werd gezocht.”

Ik woonde nog maar net in Amersfoort en waar begin je dan te zoeken naar een betrouwbare hulp? Hulpstudent.nl bracht mij het antwoord!

Ik vond het zo fijn dat er gericht voor mij werd gezocht.
Mijn Hulpstudent is lief, leuk, vlug van begrip en ze helpt me heel goed. Kortom: een 8 voor Hulpstudent.nl!

Persoonlijk contact

Na het invullen van het aanvraagformulier neemt Hulpstudent.nl binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wij gaan op zoek voor u

Nadat wij uw aanvraag hebben doorgesproken, selecteren wij de Hulpstudent die het beste bij u en de werkzaamheden past. Wij screenen alle hulpstudenten uitvoerig en weten wie we bij u aanbieden. De hulpstudent komt eerst op kennismaking. Als u en de hulpstudent besluiten dat het inderdaad een match is, worden de contractuele zaken in orde gebracht en kan de hulpstudent beginnen!

In overleg is (bijna) alles mogelijk

De Hulpstudent voert de werkzaamheden uit op de tijden die voor u het meest praktisch zijn. Heeft u extra werkzaamheden die moeten worden gedaan, dan kunt u met de hulpstudent afstemmen wanneer deze extra tijd voor u beschikbaar heeft. Mocht uw vaste hulpstudent geen tijd hebben voor extra werkzaamheden, dan kunt ons bellen of mailen en zullen wij zoeken naar een hulpstudent voor het extra werk. Ook voor het wisselen van uw uren of een plotselinge afwezigheid, kunt u met ons contact opnemen, indien u en de student het niet onderling hebben kunnen afstemmen.

De betaling

Eens per vier weken krijgt u een factuur. Op de factuur vindt u hoeveel uren uw Hulpstudent heeft gewerkt, hoeveel u moet betalen en naar welk rekeningnummer het overgemaakt moet worden. U betaalt alleen de gewerkte uren en u hoeft nooit contant geld in huis te hebben. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat uw Hulpstudent direct wordt betaald.

Veelgestelde vragen

Wat is het tarief per uur?

Hulpstudent.nl berekent €14,95 per uur, incl. btw, verzekering , servicekosten en reiskosten. Dit tarief geldt voor al onze diensten. De student maakt gebruik van de (schoonmaak-)middelen die u zelf in huis heeft.

Is de student verzekerd?

Ja, alle studenten van Hulpstudent.nl zijn via ons WA verzekerd voor maximaal € 12.500 per aanspraak met een maximum van € 25.000 per student per jaar. Er geldt voor u als klant wel een eigen risico van €250 per aanspraak.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij u kan werken.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?

Als uw vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Mail Artlinda Emini
Artlinda Emini
Management
Mail Joyce Plas
Joyce Plas
Directie
Mail Yvette Dettingmeijer
Yvette Dettingmeijer
Management
Direct contact
088 258 0 258

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur

e-mail ons


  Ik ga ermee akkoord dat Hulpstudent.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.


  verzenden


  Lees hier het laatste nieuws & blogs van Hulpstudent.nl

  Hulpstudent.nl - Samen staan we sterk!

  Samen staan we sterk

  Wat is dit een bizarre tijd, een tijd die wij nooit meer zullen vergeten als mens.
  Juist nu komen wij erachter wat van belang is en wat niet.
  Voor vele bedrijven is dit een enorme domper. Maar wij proberen met z’n allen sterk te blijven!
  Vele ervaren dit moment … Lees meer

  Afscheid Ietje Näring - bedankt

  Afscheid collega Ietje Naring

  Op donderdag 9 april heeft onze collega Ietje Näring afscheid van ons genomen. Zij gaat nu lekker genieten van haar welverdiende pensioen!
  Ietje was sinds 2014 werkzaam voor Hulpstudent.nl. Dit heeft zij 5,5 jaar met plezier mogen doen.
  Alle inzet die Ietje heeft getoond voor onze organisatie, zijn wij tot op … Lees meer

  Ledenvereniging Thebe Extra
  Logo van Scriptium
  TSN voor uw gemak
  Leef3.nu voor uw gezondheid
  Logo van Zorgsam
  Logo van vakgarage Bodegraven