Tuinhulp

Heb jij groene vingers? Werk jij graag buiten?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Tuinhulp

Heb jij groene vingers? Steek je de handen uit de mouwen in de tuin van onze klanten. Sommige klanten willen samen met je tuinieren, of vertellen je wat er gedaan moet worden. Denk aan het snoeien van de heg, gras maaien, onkruid verwijderen, de stoep schoonhouden van onkruid en vegen, bemesten en het weghalen van oude plantenresten.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● De vijver onderhouden
● Borders wieden
● Grind en tegels onderhouden
● Tuin winterklaar maken
● Grasmaaien
● Onkruid plukken
● Vegen en bezemen

Hoe lekker is het om een baantje te hebben in de zon! Werk jij graag buiten en ben je niet vies van wat onkruid en zand. Meld je dan snel aan als Tuinhulp!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het weghalen van bladeren, schoffelen, onkruid wieden en het snoeien van de heg. Maar ook kunnen tegels recht gelegd worden, en bloembollen gepland.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant