Thuisassistent

Ben jij goed in regelen en organiseren? Kan je orde in chaos scheppen en houd je overzicht?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Thuisassistent

Ben jij goed in regelen en organiseren? Kan je orde in chaos scheppen, en houd je overzicht? Word Thuisassistent Hulpstudent en breng rust bij onze klanten. Je kunt hulp bieden bij bijvoorbeeld het plannen en boeken van vakanties, het bijhouden van zakelijke en privé agenda, bijhouden van mails en het kopen van cadeaus.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Kinderfeestjes organiseren
● Monteurs ontvangen
● Restaurantreserveringen maken
● Personal shopping
● Agenda beheer van het gezin
● Vakanties boeken

Laat jij je niet snel gek maken? Schep je makkelijk orde in de chaos? JIj bent onze Hulpstudent die het leuk vindt om bij mensen thuis alles te regelen en overzichtelijk te houden. Je bent van alle markten thuis! Ontzorgen doe jij graag!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het voorbereiden van vakanties, het bijhouden van hun agenda en personal shopping. Maar ook het ontvangen van leveranciers of monteurs is mogelijk.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant