Oppassen dieren

Ben jij een echte dierenvriend? Ben jij dol op allerlei soorten dieren?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Oppassen dieren

Hou jij van huisdieren en kan je goed met ze omgaan? Word Hulpstudent en ga oppassen op huisdieren! Ook uitlaten en verzorgen kan tot je taken behoren.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Eten geven
● Gezelschap houden
● In huis nemen tijdens vakanties of dagje weg
● Verzorgen
● Uitlaten

Als Hulpstudent ben jij dol op dieren! Honden, katten, cavia’s of vissen het maakt jou niets uit! Samen met de klant stem jij af welke hulp zij kunnen gebruiken met hun huisdier. Misschien gaat het om uitlaten? Of willen zij een dagje weer en moet er opgepast worden? Misschien gaat het wel om een hele week? Samen met jouw klant stem je af hoe jij hen kunt helpen met hun huisdier te verzorgen!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan de verzorging, eventueel uitlaten en eten geven.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant