Oppashulp

Plezier gegarandeerd voor iedereen als jij gaat oppassen? Gezellig de tuin in of gamen?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Oppashulp

Kan jij goed met kinderen omgaan? Samen spelen, maar ook goed verzorgen bij bijvoorbeeld het eten of naar bed brengen? Word Oppas Hulpstudent! Afhankelijk van de vraag van de klant en jouw beschikbaarheid ben je er overdag of ’s avonds.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Kinderen naar school brengen, kinderen uit school halen
● Babysitten
● Overnachten
● Begeleiden bij thuisonderwijs
● Te eten geven
● Gezelschap houden

Als Oppas Hulpstudent ben jij goed met kinderen! Uit school halen van de kinderen, kopje thee maken en helpen met huiswerk of een spelletje spelen? Jij draait je hand er niet voor om! Oppassen in het weekend zodat de ouders samen gezellig uit eten kunnen. Jij vindt het allemaal leuk! Ja? Dan ben jij onze betrouwbare en leuke Oppas Hulpstudent!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het uit school halen van de kinderen, of begeleiden bij thuisonderwijs. Maar ook in de avonduren, als de kinderen op bed liggen en de klant wil de deur uit, blijf jij bij de kinderen.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant