Kookmaatje

Zet jij de lekkerste maaltijden op tafel? Of kook je graag samen met iemand?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Kookmaatje

Hou jij van koken? Ga dan koken voor onze klanten! Uiteraard hou je rekening met de wensen van de klant. Ook kan het zijn dat je eerst zelf de boodschappen haalt voor de maaltijd. Of dat een klant samen met je wil koken.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Koken voor de hele week
● Koken voorbereiden
● Samen koken
● Koken voor het weekend
● Leren om te koken

Bedenk jij de lekkerste maaltijden en kun je ze zelf ook maken? Niet iedereen kan dat. Je kunt er veel mensen mee helpen! Als kookmaatje help jij bijvoorbeeld oudere mensen die graag samen willen koken of een gezin waarvan beide werken en het te druk hebben om een gezonde maaltijd te maken!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het koken voor één of meerdere dagen. Maar ook het halen van de boodschappen volgens het boodschappenlijstje van de klant of samen met de klant koken is mogelijk.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant