Klussen in/om huis

Ben jij handig? Schroef jij graag van alles in elkaar?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Klussen in/om huis

Ben jij super handig? Word Klus-Hulpstudent! Dan kan je onze klanten helpen bij het doen van kleine klussen die vaak blijven liggen. Zoals het ophangen van een fotolijstje, het vervangen van een lamp en het verhelpen van een klemmend raam. Maar voor de grotere klussen zoals het in elkaar zetten van kasten draai jij je hand niet om.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Meubels verzetten
● Verven
● Boren en schroeven
● Verhuizen
● Lampen vervangen
● Behang verwijderen
● Post wegbrengen
● Kasten opruimen
● Meubels in elkaar zetten

Kan jij maar moeilijk stilzitten? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je ook nog eens behulpzaam? Dan kunnen veel van onze klanten jouw handigheid wel gebruiken! Bij veel huishoudens blijven jaarlijks heel wat klusjes liggen. Als Klus-Hulpstudent mag jij die klussen oplossen! De klant is weer blij en jij hebt weer geld verdiend!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het ophangen van foto’s of lampen. Maar ook planken ophangen, schilderwerk of het in elkaar zetten van een meubels is mogelijk.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant