Huishoudelijke hulp

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Vind je het fijn om een ruimte schoon en fris achter telaten?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Huishoudelijke hulp

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Vind je het fijn om een ruimte schoon en fris achter te laten? Als persoonlijke Hulpstudent voer je naar wens van de klant huishoudelijke werkzaamheden uit in en rond huis. Denk aan het schoonmaken van de keuken en badkamer, stofzuigen en dweilen en nog meer schoonmaakwerkzaamheden.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Stoffen, stofzuigen en dweilen
● Ramen zemen, afwassen, wassen en strijken
● Planten verzorgen, toilet, badkamer, keuken en de woonkamer schoonmaken
● Opruimen, deuren afnemen, bedden opmaken en nog veel meer!

Als Huishoudelijke Hulpstudent vind jij het leuk om te stoffen, dweilen en op te ruimen. Zie jij jezelf bovenstaande taken uitvoeren? Dan maak jij vast een van onze klanten blij! Met de schoonmaakspullen van de klant zelf vlieg jij door het huis om alles netjes te maken!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, het sanitair schoonmaken maar bijvoorbeeld ook de ramen lappen! Tijdens het schoonmaken je gebruik van de schoonmaakmiddelen en materialen van de klant.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant