Gezelschap

Hou jij van kletsen? Kan je goed luisteren? Wil je er graag voor een ander zijn?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Gezelschap

Zit jij nooit om een praatje verlegen? Hou je van een spelletje of een wandeling? Word Gezelschaps-Hulpstudent! Sommige van onze klanten hebben even wat extra aandacht nodig gedurende de week. Een spelletje doen, samen koffie of thee drinken, boodschappen doen, naar de bibliotheek, samen wandelen of wat hand- en span diensten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Kletsen
● Samen fietsen
● Een uitje buiten de deur organiseren
● Samen tv kijken
● Wandelen
● Chauffeuren
● Een mooie plek bezoeken

Ben jij een echte kletser? Of juist een goed luisterend oor en vind je het gezellig om mensen blij te maken met jou gezelligheid? Word dan Gezelschaps-Hulpstudent! Veel mensen zijn best eenzaam en kunnen jouw gezelligheid goed gebruiken!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan goede gesprekken voeren bij een kopje koffie of thee. Maar ook samen wat lichte klusjes in huis doen, of een spelletje. Even lekker naar buiten voor een wandeling of een boodschap. Alles kan.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant