Boodschappen doen

Geen boodschappentas is voor jou te zwaar! Of nog even een rondje over de markt?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Boodschappen doen

Als Boodschappenhulp ga je langs de supermarkt en haal je de producten die de klanten lekker vinden. Het kan gaan om grote maar zeker ook kleine boodschappen. Niet alleen langs de supermarkt is een optie maar ook producten van de drogisterij of slager kunnen op je lijstje staan. En als je terug bent, hoort natuurlijk het uitpakken en opruimen van de boodschappen ook bij je taak.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Langs de bloemist
● Helpen bij online bestellen
● Langs de bakker
● Bestelling aannemen en opruimen
● Langs de slager
● Samen boodschappen doen
● Langs de drogist of apotheek
● Samen een rondje over de markt

Hou jij van shoppen? Ook als het om boodschappen doen gaat? Vind je het niet erg om te sjouwen met tassen en ga je graag een rondje langs allerlei verschillende winkels of de markt? Dan ben jij de die boodschappenhulp die wij zoeken!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het halen van de boodschappen volgens het boodschappenlijstje van de klant. Maar ook het online bestellen en aannemen/opruimen van de boodschappen is mogelijk.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant