Bijles

Ben jij goed in bepaalde vakken en vind je het leuk om je kennis over te dragen?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Bijles

Ben jij goed in bepaalde vakken en vind je het leuk om je kennis over te dragen? Ga dan bijles geven! Je kunt ondersteuning bieden bij moeilijke lesonderwerpen op verschillende niveaus (basisschool, voortgezet onderwijs, mbo, hbo of wo). Onze Hulpstudenten kunnen je kind kwalitatief goede bijles geven op ieder niveau.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● Huiswerkbegeleiding geven
● Helpen bij het maken van een werkstukken en spreekbeurten
● Citotraining
● Begeleiden bij thuisonderwijs
● Extra instructie voor allerlei schoolvakken in het basisonderwijs zoals; rekenen; taal; spelling; lezen; schrijven; zaakvakken en nog veel meer
● Extra instructie voor allerlei schoolvakken in het voortgezet onderwijs zoals; Nederlands; Engels; Frans; Duits; wiskunde; natuurkunde; scheikunde; biologie en nog veel meer

Werk jij graag met kinderen en/of pubers? Draag jij graag kennis over? Ben je zelf goed in bepaalde vakken en vind jij het leuk om deze kennis over te dragen. Dan ben jij onze perfecte Hulpstudent om bijles te geven!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Wat je precies gaat doen hangt natuurlijk van het vak en de hulpvraag af. Maar denk ook aan hulp bij het maken van een planning en leren leren.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant