Administratie/ICT

Ben jij handig met administratie en ICT? TV aansluiten? Of administratieve werkzaamheden?

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Administratie/ICT

Ben jij goed met administratie of ICT? Word Hulpstudent! Je gaat hulp geven bij het op orde brengen van de administratie van klanten. Of biedt hulp bij problemen met de laptop, tablet of telefoon.

Andere werkzaamheden kunnen ook zijn:

● De belastingaangifte doen
● Offertes opvragen
● Nieuwe apparaten installeren
● Trage apparatuur opschonen
● Marketing ondersteuning
● ICT ondersteuning
● De administratie bijwerken

Als Administratie of ICT Hulpstudent vind jij het leuk om mensen te helpen met hun administratie of te helpen met het updaten van apparaten. Met al jouw geduld help je de klant op weg en ga je niet de deur uit tot alles geregeld is of weer werkt!

Hoe werkt het?

Je gaat langs bij de klant op het tijdstip dat je samen afspreekt en je voert de besproken werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het bijwerken van achterstallige administratie. Of het opschonen van een laptop zodat deze weer sneller werkt.

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant