Werkzaamheden

Als Hulpstudent doe je werk dat er echt toe doet, jij maakt het verschil!

Student2022-09-22T15:33:36+02:00

Werkzaamheden

Als Hulpstudent doe je werk dat er echt toe doet, jij maakt het verschil! Je kunt je als Hulpstudent inschrijven voor alle werkzaamheden in en om huis. Denk hierbij aan:

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoge vergoeding

Je bepaalt zelf je uren

Dicht bij huis

Hoe werkt het?

Log in om jouw gewerkte uren bij te houden, om nieuwe opdrachten of vacatures te bekijken, je profiel bij te werken of de status van je uitbetaling te bekijken.

Hulpstudent, werk voor jezelf en doe iets voor een ander!

Hulpstudent is altijd op zoek naar nieuwe, frisse gezichten om onze klanten te ondersteunen in en om het huis. Denk hierbij aan boodschappen doen, de afwas, stofzuigen, hulp in de tuin of gewoon gezellig een kopje koffiedrinken! Wij zoeken zeker ook gemotiveerde niet-studenten, dus schroom je niet om je aan te melden als je momenteel niet studeert! Als Hulpstudent werk je bij één of meerdere van onze klanten in jouw omgeving. Je reageert zelf op de vacatures die het best bij jou en jouw agenda passen.

Een ander voordeel aan het werken bij Hulpstudent naast het helpen van mensen is jouw vergoeding. De vergoeding wordt netto op je rekening gestort, nadat de door jouw ingediende uren zijn betaald door de klant. Kijk hieronder om precies te zien hoeveel jij per uur aan vergoeding ontvangt als Hulpstudent. Help je graag anderen en wil je tegelijkertijd een mooie vergoeding ontvangen? Meld je dan aan als Hulpstudent. Je begint met het aanmaken van jouw Hulpstudent-omgeving. Vertel hierin zoveel mogelijk over jezelf, dan kiest de klant jou als eerste uit voor zijn of haar opdracht! Zodra je een Hulpstudentomgeving hebt aangemaakt, kun je meteen zien welke openstaande opdrachten bij jouw in de buurt zijn en je kunt hier meteen op solliciteren. De klant en jij kunnen dan meteen een kennismakingsgesprek inplannen. Wanneer jullie beide het een prettige kennismaking vinden, worden de contractuele zaken in orde gemaakt en kan je bij de klant aan de slag met de gevraagde werkzaamheden. Zodra jij jouw werkzaamheden heb uitgevoerd bij de klant, dien je jouw gewerkte uren in in het systeem. Zodra de klant deze heeft goedgekeurd en heeft betaald, ontvang je van ons de vergoeding. In jouw Hulpstudent-omgeving kun je jouw uren indienen en heb je inzicht of de klant deze heeft goedgekeurd en heeft betaald, wel zo makkelijk natuurlijk!

Veelgestelde vragen

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?2022-05-13T11:50:11+02:00

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van tevoren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mijn rooster is gewijzigd waardoor ik niet meer dezelfde uren beschikbaar ben.2022-05-13T11:49:09+02:00

Je kunt eerst met de klant overleggen of je op een andere dag of tijd kan komen. Mocht je er met de klant niet uitkomen, horen wij het graag zo snel mogelijk van je. Wij kunnen dan nogmaals met de klant proberen te overleggen en anders voor jou een vervangende opdracht regelen en voor de klant een vervangende Hulpstudent.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?2022-05-09T11:27:37+02:00

Geef altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geeft dit dan ook door aan een van onze medewerkers. Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geeft dit dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wilt tijdens je afwezigheid. Doe jij dit korter dan 4 weken van tevoren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant