Apics Flexjobs is hèt uitzendbureau voor functies in de logistiek en productie

Apics Flexjobs is hèt uitzendbureau voor functies in de logistiek en productie en de administratieve ondersteuning daarvan. Van metaalbewerker tot productie-supervisor en van heftruckchauffeur tot transportplanner.

Wanneer je je bij ons inschrijft, nemen we de tijd om je goed te leren kennen, zodat we precies weten wat je wilt. Dus geen oppervlakkig gesprekje met een intercedent en dan maar afwachten, maar een uitgebreide intake, waarna je vaak binnen enkele dagen al het werk doet waar jij van houdt.

Wanneer je je certificaat al hebt, kun je bij ons altijd direct aan de slag bij een van onze aanprekende opdrachtgevers, zoals Heineken en KPN. Maar ook als je je diploma nog niet hebt, bieden we je interessante kansen. Want als wij denken dat jij er geschikt voor bent, leiden we je zelf op!

Wanneer je moeilijk aan de slag komt omdat je de Nederlandse of Engelse taal (nog) niet genoeg beheerst, is dat natuurlijk erg jammer. Daarom bieden wij taalcursussen aan geschikte en gemotiveerde kandidaten zodat er een wereld aan mogelijkheden voor je open gaat.

Of je nou 25 of 55 bent, bij ons ben je welkom op iedere leeftijd. Veel werkgevers zoeken mensen met ervaring, mensen die alles al eens hebben meegemaakt. Bij ons gaat het er niet om wat je bent, maar wat je kunt.

Apics Flexjobs is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Uitzendbureau’s. En wij hanteren de door de NBBU opgestelde CAO. Dat betekent voor jou dat je zeker weet dat je veilig, prettig en goed betaald werk krijgt.

Mail Yassin Jap-Tjong
Yassin Jap-Tjong
Hulpstudent Zakelijk
Mail Artlinda Emini
Artlinda Emini
Management
Mail Yvette Dettingmeijer
Yvette Dettingmeijer
Management
Direct contact
088 258 0 258

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur

e-mail ons


  Ik ga ermee akkoord dat Hulpstudent.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.


  verzenden


  Ledenvereniging Thebe Extra
  Logo van Scriptium
  TSN voor uw gemak
  Leef3.nu voor uw gezondheid
  Logo van Zorgsam
  Logo van vakgarage Bodegraven