Over ons

Hulpstudent.nl is een professionele organisatie die bemiddelt tussen particulieren en studenten voor huishoudelijk hulp, oppas, bijles, tuinhulp en meer. Onze coördinatoren bellen u binnen 1 werkdag om de aanvraag met u door te nemen, zodat zij een beeld krijgen van welke student het beste bij uw aanvraag past. De juiste match tussen student en aanvraag kunnen zij maken, omdat ze ook zelf de studenten uitvoerig screenen.

De mensen achter het bedrijf
Hulpstudent.nl is opgericht in 2008 in Amersfoort door Michiel en Rowan, twee studenten uit de omgeving. In hun vriendengroep hadden zij veel studenten die op zoek waren naar een flexibele bijbaan. De behoefte aan huishoudelijke hulp was groeiend, waardoor zij hun kans zagen. Onder het motto ‘Hulpstudent.nl maakt tijd voor u vrij’ gingen zij vrije tijd verkopen aan particuliere klanten. De vraag naar studenten bleek groot. Niet alleen twee-verdieners maar ook veel ouderen en bedrijven wisten de weg naar Hulpstudent.nl te vinden. Een uitbreiding naar een landelijk concept duurde dan ook niet lang. De studentensteden van Nederland zijn vandaag de dag nog steeds het werkgebied van Hulpstudent.nl. Daar waar studenten wonen en studeren, bieden zij hulp aan klanten. Sinds mei 2015 is Hulpstudent.nl een zusteronderneming van Apics. Hierdoor is Hulpstudent.nl doorgegroeid naar een volwassen en stabiele organisatie.

Bedrijfscultuur
Het kantoor van Hulpstudent.nl ademt een huiselijke sfeer. Het team van Hulpstudent.nl werkt hard en kent elkaar persoonlijk. Het geheel brengt gezelligheid met zich mee en tegelijkertijd prestatiegerichtheid. Op deze manier is er een bedrijf opgegroeid waar we met zijn allen trots op zijn!

Zowel met onze klanten als met onze Hulpstudenten hebben wij graag persoonlijk contact en bieden wij flexibiliteit, kwaliteit en betaalbare hulp. U zult merken dat u in de regel veelal dezelfde medewerker zult spreken en dat als u een medewerker spreekt die u nog niet eerder heeft gesproken, deze op de hoogte is van alles omtrent uw aanvraag.
Hiervoor betaalt u een vast all-in tarief van €14,95 inclusief btw voor al onze diensten.

Het gehele team van Hulpstudent.nl staat altijd klaar voor haar klanten en studenten. Deze persoonlijke benadering hebben wij vertaald naar onze slogan: ‘Hulpstudent.nl, wij maken graag kennis!’