Over Hulpstudent

Wij begrijpen dat je graag wil weten wie wij zijn en wat we bieden. Wij zijn transparant over onze geboden diensten. Daarom hebben wij door middel van een thermometer in kaart gebracht hoe ons uurtarief is opgebouwd. Uiteraard beginnen wij bij onze studenten. Onze studenten krijgen een nettovergoeding naar leeftijd, met een minimum van € 8,75 vanaf 17 jaar. Wat er overblijft is een deel servicekosten, in de thermometer is precies te zien wat hieronder valt.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Thermometer

Ontstaan Hulpstudent

In 2008 was er een student in Amersfoort die, net als iedere student, graag wat extra geld wilde verdienen. Hij vond dat studenten op de arbeidsmarkt ondergewaardeerd werden en ook te weinig betaald kregen. Hij zag een gat in de markt in de vorm van Hulpstudent.nl, een bemiddelingsbureau tussen particuliere huishoudens en studenten voor hulp in en om het huis. 
Hulpstudent.nl richtte zich met name op het bieden van huishoudelijke hulp voor tweeverdieners, onder het motto ‘Hulpstudent.nl maakt tijd voor u vrij’. Als snel bleek het een succes en trok Hulpstudent.nl naast tweeverdieners ook ouderen aan. Het werkgebied breidde zich steeds verder uit naar meer steden waar veel studenten wonen.

De groei zette zich voort, en vandaag de dag werken er via Hulpstudent honderden studenten in meer dan 700 huishoudens. Inmiddels staat Hulpstudent onder de vakkundige leiding van Joyce Plas, die als doel heeft particulieren huishoudens en studenten in Nederland aan elkaar te verbinden. Vandaar onze slogan: Hulpstudent, werk voor jezelf, doe iets voor de ander!

Missie en Visie

Hulpstudent wil de klant en student graag leren kennen om een persoonlijke dienstverlening te kunnen bieden. Zo kunnen wij de beste match maken voor hulp in en om het huis voor langere periode. Hulpstudent streeft ernaar betaalbare en vooral persoonlijke hulp te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Bij zowel de drukke huishoudens die er zelf geen tijd meer voor kunnen vinden, als bij de huishoudens die de ondersteuning niet meer vanuit de zorgorganisaties kunnen krijgen.

Strategie

Hulpstudent zet studenten in om haar klanten te voorzien van gevraagde behoeften. Deze behoeften zijn zeer divers en voor iedereen anders. De kracht van Hulpstudent is dat wij in ieders behoefte kunnen voorzien. “Hulp nodig met de tuin? Hulpstudent”, “Rekenhulp voor uw kind? Hulpstudent”. Bij elke hulpvraag in en rond het huis moet het antwoord “Hulpstudent” kunnen zijn.

Kernwaarden

● Aandacht
● Veelzijdigheid
● Verbinding
● Betrouwbaarheid
● Groei

Ons team

Joyce
Joyce Plas

Eigenaar

Bilal
Bilal Himmer

Intercedent

Samenwerkingspartners

Hulpstudent gelooft in elkaar helpen. Samen staan we sterker, daarom werken we samen met diverse partijen zoals sociale organisaties, opleidingen en thuiszorgbureaus. Zo zijn we optimaal bereikbaar en helpen we zo veel mogelijk mensen. 

Ook benieuwd hoe we samen sterker kunnen staan? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

logo Langer thuis
logo Aafje
logo ledenservice zuidzorg
Logo Careyn Plus
Logo Unexpected Journey