Tuinhulp

Zelf geen groene vingers? Onkruid van een meter hoog?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Tuinhulp

Onze Hulpstudenten steken ook graag de handen uit de mouwen in de tuin. Je kunt samenwerken met je Hulpstudent, of vertellen wat je wil dat er gedaan wordt. Denk aan het snoeien van de heg, gras maaien, onkruid verwijderen, de stoep schoonhouden van onkruid en vegen, bemesten en het weghalen van oude plantenresten.

Onze Tuinhulp kan ook:

● De vijver onderhouden
● Borders wieden
● Grind en tegels onderhouden
● Tuin winterklaar maken
● Grasmaaien
● Onkruid plukken
● Vegen en bezemen

Onze Tuin Hulpstudenten hebben groene vingers en houden van werken in de buitenlucht. Geniet jij graag van jouw tuin, maar heb je niet voldoende tijd om alles bij te houden? Stem dit dan af met jouw eigen Hulpstudent en jij kan weer lekker genieten van jouw prachtig bijgehouden tuin!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan het weghalen van bladeren, schoffelen, onkruid wieden en het snoeien van de heg. Maar ook kunnen tegels recht gelegd worden, en bloembollen gepland.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant