Oppashulp

Wil jij graag even op pad zonder de kinderen? Of kom je handen te kort?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Oppashulp

Plezier gegarandeerd voor iedereen! Onze Hulpstudent komt je graag helpen met de verzorging van je (klein)kinderen. Ze gaan samen lekker binnen- of buitenspelen, samen eten en natuurlijk brengt de oppas de kinderen ook naar bed als het bedtijd is.

Onze Hulpstudent kan ook:

● Kinderen naar school brengen, kinderen uit school halen
● Babysitten
● Overnachten
● Begeleiden bij thuisonderwijs
● Eten geven
● Gezelschap houden

Wanneer jij het druk hebt, kun je wellicht wat ondersteuning gebruiken van onze Hulpstudenten! Zij brengen jouw kinderen met plezier naar school. Of ze halen jouw kinderen juist op van school. Na schooltijd kan jouw Hulpstudent helpen bij het huiswerk maken, de kids wat te eten geven of juist gezellig samen een spelletje spelen. Zijn de kids nog jong? En willen jullie samen toch graag even op pad zonder kinderen? Met jouw Hulpstudent kan je zelf afstemmen wanneer jij op pad wilt en wanneer je Hulpstudent nodig hebt!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan het uit school halen van de kinderen, of begeleiden bij thuisonderwijs. Maar ook in de avonduren, als de kinderen op bed liggen en jij wil de deur uit, staat onze Hulpstudent voor je klaar.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant