Kookmaatje

Geen tijd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Of juist samen koken?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Kookmaatje

Hoe fijn is het als je na een lange dag thuiskomt en er staat een gezonde maaltijd voor je klaar? Een droom? Nee hoor, onze Hulpstudent kan dit met gemak voor je verzorgen. Uiteraard wordt er geheel rekening met je eetwensen gehouden. Ook boodschappen doen voor de maaltijd kan verzorgd worden. Samen koken? Ook dat is mogelijk!

Ons Kookmaatje kan ook:

● Koken voor de hele week
● Koken voorbereiden
● Samen koken
● Koken voor het weekend
● Leren om te koken

Onze Kookhulpstudent of ons Kookmaatje helpt jou graag op weg. Vind je het lastig om voor jouw hele gezin een gezonde weekplanning te maken wat je die week wilt eten? Zou je het prettig vinden dat jouw eten voor de hele week vast wordt gemaakt? Onze Hulpstudenten doen dat graag voor je. Kook je wel graag, maar ben je helemaal alleen en kun jij wel wat hulp en gezelligheid tijdens het koken gebruiken? Ook dat is mogelijk!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan het koken voor één of meerdere dagen. Maar ook het halen van de boodschappen volgens jouw boodschappenlijstje of samen koken is mogelijk.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant