Huishoudelijke hulp

Geen tijd of zin om het huishouden te doen? Je persoonlijke Hulpstudent voert naar wens huishoudelijke werkzaamheden uit in en rond je huis. 

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Huishoudelijke hulp

Geen tijd of zin om het huishouden te doen? Je persoonlijke Hulpstudent voert naar wens huishoudelijke werkzaamheden uit in en rond je huis. Denk aan het schoonmaken van de keuken en badkamer, stofzuigen en dweilen en nog meer schoonmaakwerkzaamheden. Onze Hulpstudenten zorgen al bij méér dan 1000 huishoudens in Nederland voor een schoon en fris huis! Hoe fijn is het om thuis te komen in een schoon en opgeruimd huis?

Onze huishoudelijke Hulpstudent kan ook:

● Stoffen, stofzuigen en dweilen
● Ramen zemen, afwassen, wassen en strijken
● Planten verzorgen, toilet, badkamer, keuken en de woonkamer schoonmaken
● Opruimen, deuren afnemen, bedden opmaken en nog veel meer!

Kies zelf hoeveel uur hulp jij nodig hebt van onze huishoudelijke Hulpstudent. Je kunt zelf met jouw Hulpstudent afstemmen welke taken je wilt dat er worden uitgevoerd! De ene keer wil je misschien dat jouw Hulpstudent alle kamers stofzuigt en overal een doekje overheen haalt, de andere keer is er een grote schoonmaak nodig in de badkamer. Alles is mogelijk in goed overleg!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan dweilen, stofzuigen, het sanitair schoonmaken maar zeker ook de ramen lappen! Tijdens het schoonmaken maakt de Hulpstudent gebruik van jouw eigen schoonmaakmiddelen en materialen.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Kan ik een Hulpstudent aanvragen vanuit een PGB budget?2023-03-27T10:17:09+02:00

Dit is helaas niet mogelijk. Doordat wij een bemiddelingsbureau zijn en geen juridische werkgever van de student is het helaas niet mogelijk om via Hulpstudent iemand in te zetten.

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant