Huishoudelijke hulp

Geen tijd of zin om het huishouden te doen? Je persoonlijke Hulpstudent voert naar wens huishoudelijke werkzaamheden uit in en rond je huis. 

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Huishoudelijke hulp

Geen tijd of zin om het huishouden te doen? Je persoonlijke Hulpstudent voert naar wens huishoudelijke werkzaamheden uit in en rond je huis. Denk aan het schoonmaken van de keuken en badkamer, stofzuigen en dweilen en nog meer schoonmaakwerkzaamheden. Onze Hulpstudenten zorgen al bij méér dan 1000 huishoudens in Nederland voor een schoon en fris huis! Hoe fijn is het om thuis te komen in een schoon en opgeruimd huis?

Onze huishoudelijke Hulpstudent kan ook:

● Stoffen, stofzuigen en dweilen
● Ramen zemen, afwassen, wassen en strijken
● Planten verzorgen, toilet, badkamer, keuken en de woonkamer schoonmaken
● Opruimen, deuren afnemen, bedden opmaken en nog veel meer!

Kies zelf hoeveel uur hulp jij nodig hebt van onze huishoudelijke Hulpstudent. Je kunt zelf met jouw Hulpstudent afstemmen welke taken je wilt dat er worden uitgevoerd! De ene keer wil je misschien dat jouw Hulpstudent alle kamers stofzuigt en overal een doekje overheen haalt, de andere keer is er een grote schoonmaak nodig in de badkamer. Alles is mogelijk in goed overleg!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan dweilen, stofzuigen, het sanitair schoonmaken maar zeker ook de ramen lappen! Tijdens het schoonmaken maakt de Hulpstudent gebruik van jouw eigen schoonmaakmiddelen en materialen.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Tijdelijk geen administratiekosten! Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Tijdelijk geen administratiekosten! Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Ik heb geen e-mailadres, kan ik mijzelf inschrijven dan?2023-07-03T16:52:03+02:00

Nee, alles verloopt via ons digitaal en dus is een e-mailadres noodzakelijk om een account te kunnen maken bij ons. Dit mag evt. ook een e-mail zijn van een familielid of een goede kennis, mits dit in overleg is met hen uiteraard.

Hoe werkt de procedure bij Hulpstudent?2023-06-27T10:31:59+02:00

Je start met het maken van een account en zet de aanvraag hierin uit. Nadat de aanvraag in ons platform verwerkt is, komt er een lijst met studenten zichtbaar die voldoen aan de wensen van de aanvraag. Je kunt vervolgens op de beschikbare studenten reageren en je interesse aangeven. Wanneer de student ook interesse heeft in de aanvraag kan er via het platform een datum gepland worden voor een kennismaking. Op het moment dat de kennismaking door beiden positief is bevonden, worden de contractuele zaken automatisch in orde gemaakt en kan de student aan de slag.

Moet ik ook reiskosten vergoeden?2023-06-27T10:28:30+02:00

Nee, reiskosten zitten in het tarief verwerkt, voor zowel klant als student.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant