Gezelschap

Even wat extra aandacht nodig gedurende de week? Gezellig samen kletsen? Of even de deur uit?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Gezelschap

Even wat extra aandacht nodig gedurende de week? Vraag onze Gezelschaps-Hulpstudent. Een spelletje doen, samen koffie of thee drinken, boodschappen doen, naar de bibliotheek of samen wandelen. Of zet je Hulpstudent in als chauffeur, je wordt in je eigen auto naar je plek van bestemming gereden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze Gezelschaps-Hulpstudent kan ook:

● Kletsen
● Luisteren
● Samen fietsen
● Een uitje buiten de deur organiseren
● Samen tv kijken
● Wandelen
● Chauffeuren
● Een mooie plek bezoeken

Ben jij vaak alleen thuis? Kun je wel wat aanspraak gebruiken. Onze Gezelschaps-Hulpstudenten staan graag voor jou klaar. Zij kunnen een luisterend oor bieden, gezellig samen kletsen en een kopje koffie drinken. Maar je kunt met jouw eigen Hulpstudent ook gewoon lekker naar buiten en op pad gaan! Hoe leuk is dat!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan goede gesprekken voeren bij een kopje koffie of thee. Maar ook samen wat lichte klusjes in huis doen, of een spelletje. Even lekker naar buiten voor een wandeling of een boodschap. Alles kan.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant