Gezelschap

Even wat extra aandacht nodig gedurende de week? Gezellig samen kletsen? Of even de deur uit?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Gezelschap

Even wat extra aandacht nodig gedurende de week? Vraag onze Gezelschaps-Hulpstudent. Een spelletje doen, samen koffie of thee drinken, boodschappen doen, naar de bibliotheek of samen wandelen. Of zet je Hulpstudent in als chauffeur, je wordt in je eigen auto naar je plek van bestemming gereden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze Gezelschaps-Hulpstudent kan ook:

● Kletsen
● Luisteren
● Samen fietsen
● Een uitje buiten de deur organiseren
● Samen tv kijken
● Wandelen
● Chauffeuren
● Een mooie plek bezoeken

Ben jij vaak alleen thuis? Kun je wel wat aanspraak gebruiken. Onze Gezelschaps-Hulpstudenten staan graag voor jou klaar. Zij kunnen een luisterend oor bieden, gezellig samen kletsen en een kopje koffie drinken. Maar je kunt met jouw eigen Hulpstudent ook gewoon lekker naar buiten en op pad gaan! Hoe leuk is dat!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan goede gesprekken voeren bij een kopje koffie of thee. Maar ook samen wat lichte klusjes in huis doen, of een spelletje. Even lekker naar buiten voor een wandeling of een boodschap. Alles kan.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen e-mailadres, kan ik mijzelf inschrijven dan?2023-07-03T16:52:03+02:00

Nee, alles verloopt via ons digitaal en dus is een e-mailadres noodzakelijk om een account te kunnen maken bij ons. Dit mag evt. ook een e-mail zijn van een familielid of een goede kennis, mits dit in overleg is met hen uiteraard.

Hoe werkt de procedure bij Hulpstudent?2023-06-27T10:31:59+02:00

Je start met het maken van een account en zet de aanvraag hierin uit. Nadat de aanvraag in ons platform verwerkt is, komt er een lijst met studenten zichtbaar die voldoen aan de wensen van de aanvraag. Je kunt vervolgens op de beschikbare studenten reageren en je interesse aangeven. Wanneer de student ook interesse heeft in de aanvraag kan er via het platform een datum gepland worden voor een kennismaking. Op het moment dat de kennismaking door beiden positief is bevonden, worden de contractuele zaken automatisch in orde gemaakt en kan de student aan de slag.

Moet ik ook reiskosten vergoeden?2023-06-27T10:28:30+02:00

Nee, reiskosten zitten in het tarief verwerkt, voor zowel klant als student.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant