Boodschappen doen

Gezellig samen boodschappen doen? Of een rondje over de markt?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Boodschappen doen

Wij doen de boodschappen! We hebben verschillende Hulpstudenten aan boord die graag de boodschappen voor je doen. Ze gaan graag langs de supermarkt en halen de producten die jij en je gezin lekker vinden. Het kan gaan om grote maar zeker ook kleine boodschappen. Niet alleen langs de supermarkt is een optie maar zeker ook de drogisterij of slager is geen enkel probleem. Zo zijn je kasten altijd goed gevuld.

Onze Boodschappenhulp kan ook:

● Langs de bloemist
● Helpen bij online bestellen
● Langs de bakker
● Bestelling aannemen en opruimen
● Langs de slager
● Samen boodschappen doen
● Langs de drogist of apotheek
● Samen een rondje over de markt

Onze Boodschappen Hulpstudent kan jou helpen om samen de boodschappen te doen of je stuurt jouw eigen Hulpstudent op pad om alles voor je te halen. De online boodschappenbestelling thuis aannemen en in huis voor je opruimen is natuurlijk ook een mogelijkheid!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan het halen van de boodschappen volgens jouw boodschappenlijstje. Maar ook het online bestellen en aannemen/opruimen van de boodschappen is mogelijk.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant