Bijles

Heeft je kind op één of meerdere vlakken een achterstand opgelopen op school? Of kan je kind extra hulp gebruiken met bijvoorbeeld rekenen?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Bijles

Heeft je kind op één of meerdere vlakken een achterstand opgelopen? Wij bieden ondersteuning bij moeilijke lesonderwerpen (basisschool, voortgezet onderwijs, mbo, hbo of wo) voor meerdere dagen. Onze Hulpstudenten kunnen je kind kwalitatief goede bijles geven op ieder niveau.

Onze Bijles Hulpstudent kan ook:

● Huiswerkbegeleiding geven
● Helpen bij het maken van een werkstukken en spreekbeurten
● Citotraining
● Begeleiden bij thuisonderwijs
● Extra instructie voor allerlei schoolvakken in het basisonderwijs zoals; rekenen; taal; spelling; lezen; schrijven; zaakvakken en nog veel meer
● Extra instructie voor allerlei schoolvakken in het voortgezet onderwijs zoals; Nederlands; Engels; Frans; Duits; wiskunde; natuurkunde; scheikunde; biologie en nog veel meer.

Zit jouw kind op de basisschool of op het voortgezet onderwijs en kan jouw kind wel wat hulp of extra instructie gebruiken? Onze Bijles Hulpstudenten delen graag hun kennis!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan voor welke vakken er bijles nodig is. Bespreek ook de manier van leren van je kind, en of er behoefte is aan hulp bij planning en leren leren.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant