Bijles

Heeft je kind op één of meerdere vlakken een achterstand opgelopen op school? Of kan je kind extra hulp gebruiken met bijvoorbeeld rekenen?

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Bijles

Heeft je kind op één of meerdere vlakken een achterstand opgelopen? Wij bieden ondersteuning bij moeilijke lesonderwerpen (basisschool, voortgezet onderwijs, mbo, hbo of wo) voor meerdere dagen. Onze Hulpstudenten kunnen je kind kwalitatief goede bijles geven op ieder niveau.

Onze Bijles Hulpstudent kan ook:

● Huiswerkbegeleiding geven
● Helpen bij het maken van een werkstukken en spreekbeurten
● Citotraining
● Begeleiden bij thuisonderwijs
● Extra instructie voor allerlei schoolvakken in het basisonderwijs zoals; rekenen; taal; spelling; lezen; schrijven; zaakvakken en nog veel meer
● Extra instructie voor allerlei schoolvakken in het voortgezet onderwijs zoals; Nederlands; Engels; Frans; Duits; wiskunde; natuurkunde; scheikunde; biologie en nog veel meer.

Zit jouw kind op de basisschool of op het voortgezet onderwijs en kan jouw kind wel wat hulp of extra instructie gebruiken? Onze Bijles Hulpstudenten delen graag hun kennis!

Hoe werkt het?

Je persoonlijke Hulpstudent komt langs op het tijdstip dat je samen afspreekt en doet dat waar jij om vraagt. Denk hierbij aan voor welke vakken er bijles nodig is. Bespreek ook de manier van leren van je kind, en of er behoefte is aan hulp bij planning en leren leren.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen e-mailadres, kan ik mijzelf inschrijven dan?2023-07-03T16:52:03+02:00

Nee, alles verloopt via ons digitaal en dus is een e-mailadres noodzakelijk om een account te kunnen maken bij ons. Dit mag evt. ook een e-mail zijn van een familielid of een goede kennis, mits dit in overleg is met hen uiteraard.

Hoe werkt de procedure bij Hulpstudent?2023-06-27T10:31:59+02:00

Je start met het maken van een account en zet de aanvraag hierin uit. Nadat de aanvraag in ons platform verwerkt is, komt er een lijst met studenten zichtbaar die voldoen aan de wensen van de aanvraag. Je kunt vervolgens op de beschikbare studenten reageren en je interesse aangeven. Wanneer de student ook interesse heeft in de aanvraag kan er via het platform een datum gepland worden voor een kennismaking. Op het moment dat de kennismaking door beiden positief is bevonden, worden de contractuele zaken automatisch in orde gemaakt en kan de student aan de slag.

Moet ik ook reiskosten vergoeden?2023-06-27T10:28:30+02:00

Nee, reiskosten zitten in het tarief verwerkt, voor zowel klant als student.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant