Diensten

Via je Hulpstudent-omgeving zoek je naar de ideale hulp voor jouw klussen in en om het huis. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp of boodschappen doen. Maar ook gezellig een spelletje spelen is mogelijk met onze Hulpstudenten.

Klant2023-09-27T12:38:51+02:00

Onze diensten

Met de inzet van een betrokken Hulpstudent hou je zelf meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen! Natuurlijk kunnen onze Hulpstudenten huishoudelijk schoonmaakwerk voor je doen, maar ze kunnen zoveel meer! Denk hierbij aan:

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Aanvragen Hulpstudent

Als je graag een Hulpstudent in huis wil, begin je met het aanmaken van een account. In de Hulpstudent-omgeving kun je relevante informatie kwijt, die belangrijk is voor de opdracht of voor de Hulpstudent. Het is fijn om dit account zo persoonlijk mogelijk in te vullen, dan heeft de Hulpstudent een goed beeld waar hij of zij aan de slag gaat. Nadat je Hulpstudent-omgeving is aangemaakt, kun je een opdracht uitzetten. Je geeft aan naar wat voor soort Hulpstudent je op zoek bent. Hierbij kun je denken aan wat voor soort opdracht, welke dagen en tijden goed uitkomen en wat je precies wilt dat er gebeurd. Ons mooie systeem maakt dan automatisch voor jou een opdracht aan die terug te vinden is in jouw Hulpstudent-omgeving. Zodra jouw opdracht in ons systeem staat, kun je meteen uit de beschikbare studenten zelf een student kiezen. De student krijgt dan automatisch een melding dat je een leuke opdracht voor hem of haar hebt. Jullie kunnen daarna via het systeem afstemmen of jullie een kennismaking kunnen inplannen. Wanneer jullie beide het een prettige kennismaking vinden, worden de contractuele zaken in orde gemaakt en kan de student bij je aan de slag met de gevraagde werkzaamheden.

Wat zijn de kosten en hoe gaat het met de factuur?
De kosten zijn afhankelijk van de gevraagde werkzaamheden, het aantal uur dat je een Hulpstudent nodig hebt en het gekozen abonnement. Zodra de Hulpstudent bij jou de werkzaamheden heeft uitgevoerd, dient hij of zij de gewerkte uren in in het systeem. Nadat je dit overzicht hebt gecontroleerd en hier akkoord op hebt gegeven, ontvang je van ons de factuur. Na het betalen van deze factuur, krijgt jouw Hulpstudent via ons de vergoeding.

Er is op dit moment geen mogelijkheid
om je aan te melden als klant of Hulpstudent. 

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Er is op dit moment geen mogelijkheid om je aan te melden als klant of Hulpstudent.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen e-mailadres, kan ik mijzelf inschrijven dan?2023-07-03T16:52:03+02:00

Nee, alles verloopt via ons digitaal en dus is een e-mailadres noodzakelijk om een account te kunnen maken bij ons. Dit mag evt. ook een e-mail zijn van een familielid of een goede kennis, mits dit in overleg is met hen uiteraard.

Hoe werkt de procedure bij Hulpstudent?2023-06-27T10:31:59+02:00

Je start met het maken van een account en zet de aanvraag hierin uit. Nadat de aanvraag in ons platform verwerkt is, komt er een lijst met studenten zichtbaar die voldoen aan de wensen van de aanvraag. Je kunt vervolgens op de beschikbare studenten reageren en je interesse aangeven. Wanneer de student ook interesse heeft in de aanvraag kan er via het platform een datum gepland worden voor een kennismaking. Op het moment dat de kennismaking door beiden positief is bevonden, worden de contractuele zaken automatisch in orde gemaakt en kan de student aan de slag.

Moet ik ook reiskosten vergoeden?2023-06-27T10:28:30+02:00

Nee, reiskosten zitten in het tarief verwerkt, voor zowel klant als student.

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant