Diensten

Hulpstudent zoekt voor jou de ideale hulp voor jouw klussen in en om het huis. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp of boodschappen doen. Maar ook gezellig een spelletje spelen is mogelijk met onze vooraf geselecteerde Hulpstudenten.

Klant2022-09-22T15:29:20+02:00

Onze diensten

Met de inzet van een betrokken Hulpstudent hou je zelf meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen! Natuurlijk kunnen onze Hulpstudenten huishoudelijk schoonmaakwerk voor je doen, maar ze kunnen zoveel meer! Denk hierbij aan:

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Vertrouwd

Gemakkelijk

Flexibel

Aanvragen Hulpstudent

Als je graag een Hulpstudent in huis wil, begin je met het aanmaken van een account. In de Hulpstudent-omgeving kun je relevante informatie kwijt, die belangrijk is voor de opdracht of voor de Hulpstudent. Het is fijn om dit account zo persoonlijk mogelijk in te vullen, dan heeft de Hulpstudent een goed beeld waar hij of zij aan de slag gaat. Nadat je Hulpstudent-omgeving is aangemaakt, kun je een opdracht uitzetten. Je geeft aan naar wat voor soort Hulpstudent je op zoek bent. Hierbij kun je denken aan wat voor soort opdracht, welke dagen en tijden goed uitkomen en wat je precies wilt dat er gebeurd. Ons mooie systeem maakt dan automatisch voor jou een opdracht aan die terug te vinden is in jouw Hulpstudent-omgeving. Zodra wij jouw opdracht hebben goedgekeurd, kun je meteen uit de beschikbare studenten zelf een student kiezen. De student krijgt dan automatisch een melding dat je een leuke opdracht voor hem of haar hebt. Jullie kunnen daarna via het systeem afstemmen of jullie een kennismaking kunnen inplannen. Wanneer jullie beide het een prettige kennismaking vinden, worden de contractuele zaken in orde gemaakt en kan de student bij je aan de slag met de gevraagde werkzaamheden.

Na je aanvraag krijg je vanzelf bericht van ons waarin we een Hulpstudent voorstellen. Vervolgens kun je kennismaken met de Hulpstudent, en als er van beide kanten een klik is, kan de Hulpstudent starten met de gevraagde werkzaamheden.

Wat zijn de kosten en hoe gaat het met de factuur?
De kosten zijn afhankelijk van de gevraagde werkzaamheden, het aantal uur dat je een Hulpstudent nodig hebt en het gekozen abonnement. Zodra de Hulpstudent bij jou de werkzaamheden heeft uitgevoerd, dient hij of zij de gewerkte uren in in het systeem. Nadat je dit overzicht hebt gecontroleerd en hier akkoord op hebt gegeven, ontvang je van ons de factuur. Na het betalen van deze factuur, krijgt jouw Hulpstudent via ons de vergoeding.

Je kunt een Hulpstudent inzetten voor alle werkzaamheden
in en om het huis vanaf € 15,95 per uur.

Tarieven

We hebben hier onze tarieven op een rijtje gezet. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat voor jou de beste keuze is.

Eenmalig

Vanaf € 17,95

per uur

Heb je een keertje extra handen nodig? Bijvoorbeeld voor het grote werk in de tuin, klusjes die in huis zijn blijven liggen of bij de grote schoonmaak? Kies dan voor een eenmalige opdracht. (Minimale afname 3 uur)

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 19,50 per uur

Terugkerend

Vanaf € 16,95

per uur

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? Onder af en toe verstaan wij terugkerende opdrachten van bijvoorbeeld maximaal 3 uur per week, of 2 uur per 2 weken of 4 uur per 4 weken. Voor bijvoorbeeld oppas voor de kinderen. Kies dan voor een terugkerende opdracht.

Je betaalt eenmalig € 14,95 administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 18,50 per uur

Wekelijks

Vanaf € 15,95

per uur

Wil je graag een Hulpstudent die wekelijks vaste werkzaamheden komt uitvoeren? Bijvoorbeeld als schoonmaakhulp, boodschappenhulp of kookmaatje? Kies dan voor een wekelijkse opdracht. (Minimale afname 4 uur per week)

Je betaalt geen administratiekosten. Het tarief hangt af van de leeftijd van de student, je kan zelf een keuze maken. Een student van 21+ is € 17,50 per uur

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?2022-05-13T11:43:15+02:00

Hulpstudent hanteert een minimale afname van 3 uur per losse opdracht of vanaf 2 uur voor terugkerende opdrachten.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?2022-05-13T11:42:33+02:00

Als de vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?2022-05-13T11:40:25+02:00

Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij je kan werken. Prettig voor jou en onze Hulpstudent!

Staat je vraag hier niet bij?

Ga naar de bovenkant