• Voldoening
  Werk voor jezelf en help een ander
 • Flexibel
  Werk aangepast op jouw rooster
 • Dichtbij
  Werk bij jou in de buurt
 • Goed betaald
  Ontvang een hoge netto vergoeding
Ik wil Hulpstudent worden

Log in om jouw gewerkte uren bij te houden, om nieuwe opdrachten of vacatures te bekijken, je profiel bij te werken of de status van je uitbetaling te bekijken.

Hulpstudent.nl, werk voor jezelf en doe iets voor een ander!

Hulpstudent.nl is altijd op zoek naar nieuwe, frisse gezichten om onze klanten te ondersteunen in en om het huis. Denk hierbij aan boodschappen doen, de afwas, stofzuigen, hulp in de tuin of gewoon gezellig een kopje koffie drinken! Wij zoeken zeker ook gemotiveerde niet-studenten, dus schroom je niet om je aan te melden als je momenteel niet studeert! Als Hulpstudent werk je bij één of meerdere van onze klanten in jouw omgeving. Je reageert zelf op de vacatures die het best bij jou en jouw agenda passen. Overigens is Iedereen welkom bij Hulpstudent.nl, dus ook mensen die geen student (meer) zijn en zich graag via Hulpstudent.nl laten bemiddelen.

De voordelen om als Hulpstudent te werken:

 • Je helpt een ander
 • Een hoge netto vergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Werk in jouw omgeving
 • Klussen afgestemd op jouw agenda en wensen

Een ander voordeel aan het werken bij Hulpstudent naast het helpen van mensen is jouw vergoeding. De vergoeding wordt netto op je rekening gestort, nadat de door jouw ingediende uren zijn betaald door de klant. Kijk hieronder om precies te zien hoeveel jij per uur aan vergoeding ontvangt als Hulpstudent. Help je graag anderen en wil je tegelijkertijd een mooie vergoeding ontvangen? Meld je dan aan als Hulpstudent. Het is wel van belang dat je minimaal 8 maanden beschikbaar bent om als Hulpstudent aan de slag te gaan! (Tijdens de zomervakantie ben je van harte welkom als je alleen tijdens de vakantieperiode beschikbaar bent)

De werkzaamheden als Hulpstudent:

 • Huishoudelijke hulp
 • Tuinhulp
 • Oppassen
 • Bijles geven
 • Wandelmaatje
 • Kookmaatje
 • Gezelschap
 • En nog veel meer!

Bekijk jouw vergoeding per uur

18 jaar
€8,50
19 jaar
€8,75
20 jaar
€9,00
21 of ouder
€10,50
18 21 of ouder
Hulpstudent.nl

“Het was heel prettig dat ik direct aan de slag kon bij 2 adressen.”

Ik heb een tijdlang voor Hulpstudent.nl kunnen werken en het erg naar mijn zin gehad. Het was heel prettig dat ik direct aan de slag kon bij 2 adressen. Wat ik heel fijn vond was dat er iemand was die mij introduceerde aan de klant, daardoor voelde ik me niet in het diepe gegooid.
Inmiddels heb ik helaas geen tijd meer om dit werk te doen naast mijn scriptie schrijven en stage lopen, maar ik heb er fijne herinneringen aan. Ik kom nog steeds regelmatig langs bij een mevrouw waar ik schoonmaakte, nu gewoon op visite en niet meer om schoon te maken.

Ik raad het iedereen aan!

Hulpstudent.nl

“Flexibel!”

Flexibele baan, je wordt zorgvuldig gematcht en je verdient er ook nog leuk geld mee!

Hulpstudent.nl

“Makkelijk te combineren naast je studie!”

Ik raad Hulpstudent zeker aan omdat het mega handig is te combineren naast je studie en je kan je eigen werktijden bepalen! Ook vind ik het leuk om mensen te helpen met klusjes in en om het huis.

Hulpstudent.nl

“Hulpstudent is een aanrader!”

Ik werk momenteel een half jaar bij Hulpstudent. Als student vind ik het fijn dat het werken bij Hulpstudent erg flexibel en verschillend is. Ik heb al verschillende klussen bij Hulpstudent gedaan, zoals verhuizen, schoonmaken en helpen met een proefschrift. Tijdens de klussen is het natuurlijk belangrijk dat het werk zelf goed wordt gedaan. Ook heb ik gemerkt dat alle klanten waarvoor je werkt het erg fijn vinden dat je er bent en dat er ook vaak gezellige gesprekken ontstaan tijdens het werken. Hulpstudent zelf is erg behulpzaam en professioneel. Ze regelen de overdracht naar klanten goed, zijn erg goed bereikbaar en staan eigenlijk altijd voor je klaar als je vragen hebt. Ik zou het andere studenten zeker aanraden als bijbaan naast je studie!

Hulpstudent.nl

“Super efficiënt en mega handig om te combineren met mijn studie!”

Hulpstudent is een fijne bijbaan voor mij als studente. Ik kan werken zoveel als ik wil en vaak kan ik mijn eigen tijd indelen. Super efficiënt en mega handig om te combineren met mijn studie! Daarnaast kom ik op veel verschillende plekken en is het werk erg gevarieerd. Praktische klussen zoals; verhuizen, surveilleren, schoonmaken en tuinieren is voor mij een fijne afleiding, tussen het studeren door! 🙂

Hulpstudent.nl

“ik raad Hulpstudent.nl zeker aan als je op zoek bent naar een goedbetaald, flexibel bijbaantje dat je uitdaagt in het helpen van mensen in hun alledaagse behoeften!”

Een paar maanden geleden ben ik via internet op zoek gegaan naar een bijbaantje en wat Hulpstudent.nl mij aanbood was wat ik zocht!

Het sollicitatiegesprek verliep goed en een aantal weken later had ik mijn eerste schoonmaakadres bij een stel in Bilthoven.

Als er eens iets was wat geregeld moest worden, kon ik mijn contactpersoon appen of mailen en dit contact verliep altijd erg vlot en goed. De evaluatie die ik tussendoor via mijn contactpersoon kreeg vond ik ook erg prettig!

Al met al heb ik dit werk als een goede leerervaring gezien (in het schoonmaken en het contact met een klant) en vond ik het contact met hulpstudent erg goed.

Dus ik raad Hulpstudent.nl zeker aan als je op zoek bent naar een goedbetaald, flexibel bijbaantje dat je uitdaagt in het helpen van mensen in hun alledaagse behoeften!

Hulpstudent.nl

“Vanwege de flexibiliteit die dit werk heeft, is dit werk voor mij ideaal naast mijn studie en ik verdien er goed mee.”

Na mijn sollicitatiegesprek kon ik vrijwel meteen aan de slag bij een particuliere klant in het huishouden. Ik vind het leuk om bij mensen het huishouden te doen en via Hulpstudent.nl kon ik steeds wat meer adressen krijgen. Vanwege de flexibiliteit die dit werk heeft, is dit werk voor mij ideaal naast mijn studie en ik verdien er goed mee. Daarnaast maakt het contact met de particuliere klanten het voor mij iedere keer weer leuk om ernaar toe te gaan.

Voor vragen kan ik altijd terecht bij Hulpstudent.nl en ze staan klaar om je te helpen wanneer dat nodig is.
Ik ben erg blij met deze bijbaan en ik hoop er voorlopig nog te kunnen blijven werken.

Hulpstudent.nl

“Ze gooien je niet zomaar in het diepe.”

Hulpstudent.nl spreekt mij vooral aan dat de werktijden flexibel zijn en je zelf kan solliciteren op vacatures. Na het sollicitatiegesprek had mijn contactpersoon al een paar interessante vacatures. De vacatures gingen over bijles en over schoonmaken. Dit leek mij allebei wel wat. We spraken met de betreffende personen af voor een kennismakingsgesprek waar ik, de klant en de contactpersoon om de tafel gingen. Hier bespraken we wat de klant zocht, wanneer en of het geschikt voor mij was.

Ik ben nu bij beide klanten werkzaam en heb het erg naar mijn zin. Het is superfijn dat je met de klant de dag kan bespreken dat je daar te werk gaat. Zeker als je een rooster hebt wat om de 4 weken verandert is het superfijn. Tevens heb ik nog regelmatig contact met mijn contactpersoon over hoe het allemaal gaat. Dit vind ik ook fijn: ze gooien je niet zomaar in het diepe.

Hulpstudent.nl

“Ideaal als flexibele en afwisselende bijbaan.”

Het werken bij Hulpstudent.nl bevalt me erg goed, vooral omdat het flexibel werk is en je zelf makkelijk kunt bepalen hoeveel en waar je werkt. Dit maakt het werk ook afwisselend, omdat je bij verschillende klanten werkt en verschillende dingen doet. Daarnaast, is het ook erg fijn dat de klanten die ik heb erg meewerkend zijn, als ik namelijk een keer op een andere dag wil werken is dit nooit een probleem. Kortom, Hulpstudent.nl is ideaal als flexibele en afwisselende bijbaan.

Hulpstudent.nl

“Ik heb al aardig wat leuke en interessante klussen voor lange en korte termijn gedaan, het verveelt nooit.”

Hulpstudent helpt mij met bijverdienen en maakt het mij makkelijk door mij zelf te laten kiezen hoeveel ik aanneem. Vervolgens laat Hulpstudent.nl het gros van de communicatie over aan de klant en mij. Ik heb al aardig wat leuke en interessante klussen voor lange en korte termijn gedaan, het verveelt nooit.

Hulpstudent.nl

“Hulpstudent.nl besteedt veel zorg aan een goede match tussen de Hulpstudent en de klant.”

Het grote voordeel voor mij is dat ik naast mijn andere bezigheden zelf mijn beschikbare uren in kan vullen. Het werk is uiteenlopend, afhankelijk van waar de klant hulp bij nodig heeft. Hulpstudent kan daarom gevarieerd en afwisselend werk aanbieden.

Ik heb regelmatig contact met mijn contactpersoon, waar ik met al mijn vragen terecht kan en die me helpt en ondersteunt. Hulpstudent.nl besteedt veel zorg aan een goede match tussen de Hulpstudent en de klant.

Mede hierdoor heb ik een aantal vaste adressen waar ik met veel plezier werk. Naast het werk speelt ook het contact met de klanten een grote rol. Lieve, betrouwbare, leuke en gezellige klanten maken dat ik met veel plezier voor Hulpstudent werk.

Hulpstudent.nl

“Je kunt je eigen werktijden bepalen, top!”

Ik vind het super leuk om bij Hulpstudent.nl te werken omdat alles zo prettig en flexibel is. De mensen bij Hulpstudent.nl houden overal rekening mee en je kunt je eigen werktijden bepalen, top!

Inschrijven

Om hulpstudent te kunnen worden, moet je jezelf eerst even inschrijven. Na het invullen van het inschrijfformulier krijg je een bericht dat wij telefonisch contact met je gaan opnemen om de inschrijving door te spreken. Als na het gesprek blijkt dat wij jou zouden kunnen bemiddelen, wordt er vervolgens een sollicitatiegesprek ingepland bij via Skype of FaceTime met één van onze medewerkers.

Je bent nu een hulpstudent!

Ging het sollicitatiegesprek goed? Gefeliciteerd, je bent nu een Hulpstudent! Je kunt vanaf nu bij Hulpstudent.nl zelf reageren op verschillende vacatures in jouw regio. Je bepaalt zo je eigen uren en je kunt flexibel aan het werk naast je studie. Zodra je hebt gereageerd op een vacature neemt 1 van onze medewerkers contact met je op om te bepalen of het een goed match is. Zo ja, dan vindt er op korte termijn een kennismaking plaats. Na het kennismakingsgesprek bepalen zowel jij als de klant of je met elkaar aan de slag gaat. Als iedereen tevreden is, dan worden de contractuele zaken in orde gebracht en kan je beginnen!

Werkzaamheden

Je voert de werkzaamheden uit op de tijden die met de klant zijn afgesproken. Als er extra wensen zijn van de klant, en het past in jouw agenda, kun je het extra werk oppakken.
Als je een periode niet beschikbaar bent of helemaal moet stoppen, licht je zo snel mogelijk jouw klant(en) en ons in, zodat wij (tijdelijke) vervanging kunnen regelen.

Betaling

Eénkeer per 4 weken vul jij alle gewerkte uren online in, hier wordt automatisch een factuur voor aangemaakt die direct automatisch naar de klant wordt verstuurd. De klant heeft tien werkdagen om te factuur te betalen. Zodra wij de betaling van de klant hebben ontvangen, zorgen we er direct voor dat jij jouw netto vergoeding ontvangt.

Veelgestelde vragen

Ben ik verzekerd als ik voor Hulpstudent.nl ga werken?

Ja, Hulpstudent.nl verzekert jou bij Nationale Nederlanden voor maximaal € 12.500 per aanspraak met een maximum van 25.000 per student per jaar. Per aanspraak geldt een eigen risico van € 250 voor de klant.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of voor langere tijd ziek ben?

Geef het altijd zo snel mogelijk door aan de klant als je ziek bent. Is er vervanging nodig, geef dit dan ook door aan één van onze medewerkers.
Ben je langere tijd niet beschikbaar of ga je op vakantie, geef dit dan minimaal 4 weken van te voren door aan je klant en laat het ons direct weten of de klant vervanging wil tijdens de afwezigheid. Doe je dit korter dan 4 weken van te voren, kunnen wij niet garanderen dat de klant op tijd een (tijdelijke) vervanger krijgt.

Ik ben ziek, aan wie moet ik dit melden?

Laat het altijd zo snel mogelijk aan je klant weten als je ziek bent. Bespreek eventueel meteen wanneer je de gemiste uren kan inhalen of doe het anders zodra je weer beter bent. Mocht je van te voren weten dat je langer dan 2 weken niet kan werken, laat het dan ook de medewerkers op kantoor weten, zodat deze een (tijdelijke) vervanger kunnen regelen.

Mail Artlinda Emini
Artlinda Emini
Management
Mail Yassin Jap-Tjong
Yassin Jap-Tjong
Hulpstudent Zakelijk
Mail Joyce Plas
Joyce Plas
Directie
Direct contact
088 258 0 258

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur

e-mail ons


  Ik ga ermee akkoord dat Hulpstudent.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.


  verzenden


  Lees hier het laatste nieuws & blogs van Hulpstudent.nl

  Hulpstudent.nl - Samen staan we sterk!

  Samen staan we sterk

  Wat is dit een bizarre tijd, een tijd die wij nooit meer zullen vergeten als mens.
  Juist nu komen wij erachter wat van belang is en wat niet.
  Voor vele bedrijven is dit een enorme domper. Maar wij proberen met z’n allen sterk te blijven!
  Vele ervaren dit moment … Lees meer

  Afscheid Ietje Näring - bedankt

  Afscheid collega Ietje Naring

  Op donderdag 9 april heeft onze collega Ietje Näring afscheid van ons genomen. Zij gaat nu lekker genieten van haar welverdiende pensioen!
  Ietje was sinds 2014 werkzaam voor Hulpstudent.nl. Dit heeft zij 5,5 jaar met plezier mogen doen.
  Alle inzet die Ietje heeft getoond voor onze organisatie, zijn wij tot op … Lees meer

  Ledenvereniging Thebe Extra
  Logo van Scriptium
  TSN voor uw gemak
  Leef3.nu voor uw gezondheid
  Logo van Zorgsam
  Logo van vakgarage Bodegraven