• Vertrouwd
  altijd de Hulpstudent die bij u past
 • Persoonlijk
  uw eigen contactpersoon in de regio
 • Voordelig
  één vast tarief van €13,50 per uur (incl. btw)
 • Transparant
  u betaalt alleen de gewerkte uren
 • Flexibel
  hulp afgestemd op uw vraag en agenda
Hulp aanvragen

Hulpstudent.nl in Amsterdam

Huishoudelijke hulp in Amsterdam

De Hulpstudenten van Hulpstudent.nl voorzien bij meer dan 600 gezinnen in Nederland het huishouden! Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Amsterdam? Onze Hulpstudenten helpen u graag verder. 70% van onze studenten geeft aan dat zij graag huishoudelijke hulp aanbieden bij onze klanten, aanbod genoeg dus!

Uw persoonlijke Hulpstudent komt langs wanneer u dat met hem of haar afspreekt en doet dat waar u om heeft gevraagd. U kunt hierbij denken aan dweilen, stofzuigen, het sanitair schoonmaken maar zeker ook de ramen lappen! Let er wel op dat onze studenten geen professionele schoonmakers zijn en u zelf de schoonmaakmiddelen in huis dient te hebben. Hecht u ook waarde aan duurzaamheid en ziet u dit graag terug in uw schoonmaakproducten? Onze partner Allesschoon.nl helpt u graag aan de beste schoonmaakmiddelen. Klanten van Hulpstudent.nl ontvangen bij Allesschoon.nl op geselecteerde producten korting!

Hoeveel kost een Hulpstudent inzetten voor huishoudelijke hulp? Alle diensten van Hulpstudent.nl kosten u slechts €13,50 per uur incl. btw! Anders dan bij andere bemiddelingsorganisaties, betaalt u bij Hulpstudent.nl geen hoge bemiddelingskosten vooraf.

Wat moet u doen om een huishoudelijke hulp in Amsterdam te ontvangen? Vraag een hulp aan via deze link.

U krijgt binnen één werkdag reactie op uw hulp aanvraag. De contactpersoon van Amsterdam en omgeving gaan direct voor u op zoek en zodra wij een uw perfecte Hulpstudent hebben gevonden, komen wij deze persoonlijk aan u voorstellen. Na de kennismaking geeft u aan wat er schoongemaakt dient te worden en wanneer u dit het beste uitkomt. Uw Hulpstudent kan aan de slag!

Kijk of Hulpstudent.nl in uw regio al studenten aan het werk heeft.

Hulpstudent.nl is actief in uw regio en maakt graag kennis met u! Doe een aanvraag en wij gaan op zoek naar uw ideale Hulpstudent.

Misschien tekst; Als u uw e-mailadres achterlaat, zullen wij u informeren wanneer we hulp beschikbaar hebben bij u in de buurt.

Helaas, wij hadden u graag geholpen. Momenteel zijn wij nog niet actief in uw regio. Als u uw e-mailadres achterlaat, zullen wij u informeren wanneer we hulp beschikbaar hebben bij u in de buurt.

verzenden

Please leave this field empty.

U heeft geen geldige postcode ingevoerd.
Probeer het opnieuw.

Tuinhulp

Snoeien van de heg, gazon maaien, onkruid verwijderen, de stoep schoonhouden van onkruid en vegen, bemesten, oude plantenresten weghalen etc.

Oppas

De verzorging van uw (klein)kinderen, samen spelen (binnen of buiten), samen eten, naar bed brengen (indien van toepassing).

Chauffeursdiensten

Door uw eigen Hulpstudent wordt u met uw auto gereden naar uw plek van bestemming. Natuurlijk brengt uw Hulpstudent u ook weer netjes terug.

Gezelschap

Een spelletje doen, samen koffie of thee drinken, boodschappen doen, naar de bibiliotheek, samen wandelen.

Administratie

Hulpstudent.nl biedt u hulp bij administratie zoals het doen van betalingen of inzien van uw saldo. Uw administratie wordt op orde gebracht zodat u overzicht heeft op uw verplichtingen.

Bijles

Ondersteuning bij moeilijke lesonderwerpen (lagere school, middelbare school, mbo, hbo of wo) voor meerdere dagen. Onze Hulpstudenten kunnen u of uw kind bijles geven waar dit het hardst nodig is!

Hulpstudent.nl

“Hulpstudent is een fijne bijbaan voor mij als studente. Ik kan werken zoveel als ik wil en vaak kan ik mijn eigen tijd indelen. Super efficiënt en mega handig om te combineren met mijn studie! Daarnaast kom ik op veel verschillende plekken en is het werk erg gevarieerd. Praktische klussen zoals; verhuizen, surveilleren, schoonmaken en tuinieren is voor mij een fijne afleiding, tussen het studeren door! :)”

 

Hulpstudent is een fijne bijbaan voor mij als studente. Ik kan werken zoveel als ik wil en vaak kan ik mijn eigen tijd indelen. Super efficiënt en mega handig om te combineren met mijn studie! Daarnaast kom ik op veel verschillende plekken en is het werk erg gevarieerd. Praktische klussen zoals; verhuizen, surveilleren, schoonmaken en tuinieren is voor mij een fijne afleiding, tussen het studeren door! 🙂
Hulpstudent.nl

“Grote dank aan onze hulpstudent Eline en aan Hulpstudent.nl die de juiste persoon voor de bijles van onze zoon wisten te vinden!”

Aan het begin van schooljaar 2015-2016 zijn wij op zoek gegaan naar bijles voor onze zoon (groep 4).
Via internet hebben we hulpstudent gevonden en een introductiegesprek aangevraagd.
Dit gesprek aan huis was duidelijk, verliep vlot en prettig waardoor wij direct besloten onze bijles bij Hulpstudent af te nemen.
In het afgelopen jaar is onze zoon qua resultaten sterk verbeterd. Het komende schooljaar gaan we het zonder bijles proberen, maar mochten de resultaten weer aanleiding geven om nogmaals bijles in te huren, dan komen we direct weer terug bij Hulpstudent.

Grote dank aan onze hulpstudent Eline en aan Hulpstudent.nl die de juiste persoon voor de bijles van onze zoon wisten te vinden!

Hulpstudent.nl

“Een aantrekkelijk tarief waarbij er een goede kwaliteit wordt geleverd.”

Juist voor een kleine zorgorganisatie, is het flexibel in kunnen zetten van ondersteunend personeel van belang.
Hulpstudent.nl maakt dit mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief waarbij er een goede kwaliteit wordt geleverd. Wij zijn er blij mee!

Hulpstudent.nl

“Mijn Hulpstudent moedigt mij nu zelfs aan.”

Steeds meer simpele huishoudelijke klusjes zijn voor mij niet meer zo vanzelfsprekend. Mijn Hulpstudent moedigt mij nu zelfs aan om ook weer af en toe zelf iets op te ruimen en schoon te maken. Hoop nog lang met extra hulp in mijn huis te kunnen blijven wonen.

Hulpstudent.nl

“Hulpstudent ervaar ik als snel en kundig.”

Hulpstudent ervaar ik als snel en kundig. Na mijn eerste contact werd er snel contact opgenomen en de wensen geïnventariseerd. Onze Hulpstudent ontlast ons echt en maakt snel, maar ook grondig schoon. Een aanrader!

Hulpstudent.nl

“Snel & duidelijk zonder franje!”

Hulpstudent.nl is accuraat, speelt in op de vragen die gesteld worden, en is in alles snel & duidelijk zonder franje. Zowel voor de klant als voor de student.

Hulpstudent.nl

“Ik vond het zo fijn dat er gericht voor mij werd gezocht.”

Ik woonde nog maar net in Amersfoort en waar begin je dan te zoeken naar een betrouwbare hulp? Hulpstudent.nl bracht mij het antwoord!

Ik vond het zo fijn dat er gericht voor mij werd gezocht.
Mijn Hulpstudent is lief, leuk, vlug van begrip en ze helpt me heel goed. Kortom: een 8 voor Hulpstudent.nl!

Persoonlijk contact

Na het invullen van het aanvraagformulier neemt Hulpstudent.nl binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Deze persoon zult u vaker spreken, want wij vinden het belangrijk dat u één contactpersoon heeft die uw situatie kent en waar u persoonlijk contact mee heeft.

Wij gaan opzoek voor u

Nadat wij uw hulpwens hebben doorgesproken, selecteren wij de Hulpstudent die het beste bij u en de werkzaamheden past. Wij selecteren alle Hulpstudenten van te voren, en weten wie we bij u aanbieden. Deze Hulpstudent stellen wij graag bij u thuis aan u voor. Als u zich prettig voelt bij de voorgestelde Hulpstudent, dan worden de contractuele zaken in orde gebracht en kan de Hulpstudent beginnen!

In overleg is alles mogelijk

De Hulpstudent voert de werkzaamheden uit op de tijden die voor u het meest praktisch zijn. Heeft u extra werkzaamheden die moeten worden gedaan, dan kunt u dat eenvoudig doorgeven aan uw contactpersoon zodat de Hulpstudent extra tijd voor u beschikbaar heeft. Ook voor het wisselen van uw uren of een plotselinge afwezigheid, is uw contactpersoon er voor u. Mocht u een keer niet kunnen, dan proberen we de werkzaamheden op een later moment alsnog in te plannen. Natuurlijk alles in overleg!

De betaling

Eens per vier weken krijgt u een factuur. Hierop ziet u in één oogopslag hoeveel uren uw Hulpstudent heeft gewerkt, en hoeveel u moet betalen. U betaalt alleen de gewerkte uren en u hoeft dus geen contant geld in huis te hebben. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat uw Hulpstudent direct wordt betaald. Uw contactpersoon neemt regelmatig contact met u op om te informeren naar uw ervaringen en of er wijzigingen nodig zijn. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft!

Veelgestelde vragen

Wat is het tarief per uur?

Hulpstudent.nl berekent € 13,50 per uur, incl. btw, verzekering en fietskosten. Dit tarief geldt voor al onze diensten. De student maakt gebruik van de (schoonmaak-)middelen die u thuis in huis heeft.

Is de student verzekerd?

Ja, alle studenten van Hulpstudent.nl zijn WA verzekerd voor maximaal € 12.500 per aanspraak met een maximum van € 25.000 per student per jaar. Er geldt voor u als klant wel een eigen risico van €125 per aanspraak.

Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?

Nee, wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij u kan werken.

Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?

Als voor langere tijd de student niet beschikbaar is gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) is het vaak niet mogelijk om iemand te laten invallen.

Hoeveel uur per keer moet ik minimaal afnemen?

Hulpstudent.nl hanteert een minimale afname van 2 uur per keer.

Hulpstudent.nl impressie video over onze hulpheros.

Mail Helmi van den Berg

Helmi van den Berg

Amsterdam, Haarlem e.o.

Mail Naomi Koorndijk

Naomi Koorndijk

Support medewerker

Mail Marieke Vroonhof

Marieke Vroonhof

Regio Utrecht

088 258 0 258

(Op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 21 uur)

e-mail ons


verzenden


Please leave this field empty.

Lees hier het laatste nieuws & blogs van Hulpstudent.nl

Afbeelding bij een nieuwsbericht van Hulpstudent.nl

Flexibiliteit

Niet iedereen kan flexibel zijn. Sommige mensen hebben nu eenmaal meer behoefte aan structuur in hun leven. Dat zorgt er namelijk ook voor dat je zeker weet wanneer je vrije tijd hebt en dus ook beter plannen kan maken voor in je sociale leven.
Als intercedent voor hulpstudent is flexibiliteit … Lees meer

Samenwerking met Allesschoon.nl

Hulpstudent.nl biedt vanaf nu meer dan alleen een goede en betrouwbare hulp.

We hebben een samenwerking met Allesschoon.nl waar u gemakkelijk goede producten kunt bestellen voor u en uw Hulpstudent. Van ecologische schoonmaakproducten tot microvezeldoeken en van stofzuigers tot speciale reinigers.

In de bijlage vindt u … Lees meer

Mail Helmi van den Berg

Helmi van den Berg

Amsterdam, Haarlem e.o.

Mail Luuk Feitsma

Luuk Feitsma

Amersfoort, Leusden e.o.

Mail Ietje Näring

Ietje Näring

Rotterdam, Breda e.o.

Direct contact
088 258 0 258

(Op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 21 uur)

e-mail ons


verzenden


Please leave this field empty.

TSN voor uw gemak
Leef3.nu voor uw gezondheid
Zorgsam, Herstel en revalidatie