• Vertrouwd
  altijd de Hulpstudent die bij u past
 • Voordelig
  één vast tarief van €14,95 per uur (incl. btw)
 • Transparant
  u betaalt alleen de gewerkte uren
 • Flexibel
  hulp afgestemd op uw vraag en agenda
Ik wil een Hulpstudent

Hulp bij boodschappen

Nooit meer in de rij voor de kassa!

Hulpstudent.nl heeft verschillende studenten aan boord die graag voor u de boodschappen doen! Hoe fijn zou het zijn om elke week thuis te komen met een koelkast vol eten? Onze studenten gaan graag langs de supermarkt die u wilt en halen de producten die u lekker vind.

Uw persoonlijke Hulpstudent gaat elke week op de afgesproken tijd voor u langs de supermarkt. Het kan gaan om grote maar zeker ook kleine boodschappen. Niet alleen langs de supermarkt is een optie maar zeker ook de drogisterij of slager is geen enkel probleem.

Hoeveel kost dit? Alle diensten van Hulpstudent.nl kosten u slechts €14,95 per uur incl. btw!

Wat moet u doen om deze hulp te ontvangen? Vraag een hulp aan via deze link en geef aan dat het gaat om het doen van boodschappen.

U krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons op uw aanvraag. Wij gaan direct voor u op zoek en zodra wij een uw perfecte Hulpstudent hebben gevonden, komt deze eerst langs voor een kennismaking. Na de kennismaking geeft u aan welke boodschappen u gedaan wilt hebben aan de student en hij of zij gaat het dan voor u halen. Dit kunt u zo vaak laten doen als u wilt!

 

Kijk of Hulpstudent.nl in uw regio al studenten aan het werk heeft.

Hulpstudent.nl is actief in uw regio en maakt graag kennis met u! Doe een aanvraag en wij gaan op zoek naar uw ideale Hulpstudent.

Misschien tekst; Als u uw e-mailadres achterlaat, zullen wij u informeren wanneer we hulp beschikbaar hebben bij u in de buurt.

Helaas, wij hadden u graag geholpen. Momenteel hebben nog geen beschikbare studenten in uw regio. Maar wij horen graag uw verhaal om te kijken wat we kunnen doen.

  Ik ga ermee akkoord dat Hulpstudent.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.

  verzenden

  U heeft geen geldige postcode ingevoerd.
  Probeer het opnieuw.

  Tuinhulp

  Snoeien van de heg, gazon maaien, onkruid verwijderen, de stoep schoonhouden van onkruid en vegen, bemesten, oude plantenresten weghalen etc.

  Oppas

  De verzorging van uw (klein)kinderen, samen spelen (binnen of buiten), samen eten, naar bed brengen (indien van toepassing).

  Chauffeursdiensten

  Door uw eigen Hulpstudent wordt u met uw auto gereden naar uw plek van bestemming. Natuurlijk brengt uw Hulpstudent u ook weer netjes terug.

  Gezelschap

  Een spelletje doen, samen koffie of thee drinken, boodschappen doen, naar de bibiliotheek, samen wandelen.

  Administratie

  Hulpstudent.nl biedt u hulp bij administratie zoals het doen van betalingen of inzien van uw saldo. Uw administratie wordt op orde gebracht zodat u overzicht heeft op uw verplichtingen.

  Bijles

  Ondersteuning bij moeilijke lesonderwerpen (lagere school, middelbare school, mbo, hbo of wo) voor meerdere dagen. Onze Hulpstudenten kunnen u of uw kind bijles geven waar dit het hardst nodig is!

  Hulpstudent.nl

  “De perfecte match gekregen van Hulpstudent.nl! Heel erg tevreden!”

  Hulpstudent.nl

  “100% tevreden!”

  Hulpstudent heeft voor mij een fijne match gemaakt, waar ik ontzettend blij mee ben!

  Hulpstudent.nl

  “Snel, vriendelijk en correct!”

  Door een onverwachte ziekenhuisopname was ik niet in staat tot huishoudelijk werk. Een telefoontje naar Hulpstudent was genoeg voor een introductiegesprek een dag later en een heerlijk schoon huis de dag erna.

  Mijn Hulpstudent is een vriendelijke jongedame waar ik lekker mee kan kletsen en ondertussen wordt mijn huis schoon. Inmiddels is de frequentie wat omlaag omdat ik weer hersteld ben, dit ging zonder problemen.

  Hulpstudent.nl

  “Grote dank aan onze hulpstudent Eline en aan Hulpstudent.nl die de juiste persoon voor de bijles van onze zoon wisten te vinden!”

  Aan het begin van schooljaar 2015-2016 zijn wij op zoek gegaan naar bijles voor onze zoon (groep 4).
  Via internet hebben we hulpstudent gevonden en een introductiegesprek aangevraagd.
  Dit gesprek aan huis was duidelijk, verliep vlot en prettig waardoor wij direct besloten onze bijles bij Hulpstudent af te nemen.
  In het afgelopen jaar is onze zoon qua resultaten sterk verbeterd. Het komende schooljaar gaan we het zonder bijles proberen, maar mochten de resultaten weer aanleiding geven om nogmaals bijles in te huren, dan komen we direct weer terug bij Hulpstudent.

  Grote dank aan onze hulpstudent Eline en aan Hulpstudent.nl die de juiste persoon voor de bijles van onze zoon wisten te vinden!

  Hulpstudent.nl

  “Een aantrekkelijk tarief waarbij er een goede kwaliteit wordt geleverd.”

  Juist voor een kleine zorgorganisatie, is het flexibel in kunnen zetten van ondersteunend personeel van belang.
  Hulpstudent.nl maakt dit mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief waarbij er een goede kwaliteit wordt geleverd. Wij zijn er blij mee!

  Hulpstudent.nl

  “Hulpstudent ervaar ik als snel en kundig.”

  Hulpstudent ervaar ik als snel en kundig. Na mijn eerste contact werd er snel contact opgenomen en de wensen geïnventariseerd. Onze Hulpstudent ontlast ons echt en maakt snel, maar ook grondig schoon. Een aanrader!

  Hulpstudent.nl

  “Snel & duidelijk zonder franje!”

  Hulpstudent.nl is accuraat, speelt in op de vragen die gesteld worden, en is in alles snel & duidelijk zonder franje. Zowel voor de klant als voor de student.

  Hulpstudent.nl

  “Ik vond het zo fijn dat er gericht voor mij werd gezocht.”

  Ik woonde nog maar net in Amersfoort en waar begin je dan te zoeken naar een betrouwbare hulp? Hulpstudent.nl bracht mij het antwoord!

  Ik vond het zo fijn dat er gericht voor mij werd gezocht.
  Mijn Hulpstudent is lief, leuk, vlug van begrip en ze helpt me heel goed. Kortom: een 8 voor Hulpstudent.nl!

  Persoonlijk contact

  Na het invullen van het aanvraagformulier neemt Hulpstudent.nl binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken.

  Wij gaan op zoek voor u

  Nadat wij uw aanvraag hebben doorgesproken, selecteren wij de Hulpstudent die het beste bij u en de werkzaamheden past. Wij screenen alle hulpstudenten uitvoerig en weten wie we bij u aanbieden. De hulpstudent komt eerst op kennismaking. Als u en de hulpstudent besluiten dat het inderdaad een match is, worden de contractuele zaken in orde gebracht en kan de hulpstudent beginnen!

  In overleg is (bijna) alles mogelijk

  De Hulpstudent voert de werkzaamheden uit op de tijden die voor u het meest praktisch zijn. Heeft u extra werkzaamheden die moeten worden gedaan, dan kunt u met de hulpstudent afstemmen wanneer deze extra tijd voor u beschikbaar heeft. Mocht uw vaste hulpstudent geen tijd hebben voor extra werkzaamheden, dan kunt ons bellen of mailen en zullen wij zoeken naar een hulpstudent voor het extra werk. Ook voor het wisselen van uw uren of een plotselinge afwezigheid, kunt u met ons contact opnemen, indien u en de student het niet onderling hebben kunnen afstemmen.

  De betaling

  Eens per vier weken krijgt u een factuur. Op de factuur vindt u hoeveel uren uw Hulpstudent heeft gewerkt, hoeveel u moet betalen en naar welk rekeningnummer het overgemaakt moet worden. U betaalt alleen de gewerkte uren en u hoeft nooit contant geld in huis te hebben. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat uw Hulpstudent direct wordt betaald.

  Veelgestelde vragen

  Wat is de gemiddelde wachttijd voor ik een Hulpstudent krijg?

  Hulpstudent.nl probeert binnen twee weken voor u een Hulpstudent te vinden die bij uw aanvraag past. Bij het telefonisch bespreken van de aanvraag, krijgt u de actuele wachttijd te horen voor uw regio.

  Wat is het tarief per uur?

  Hulpstudent.nl berekent €14,95 per uur, incl. btw, verzekering , servicekosten en reiskosten. Dit tarief geldt voor al onze diensten. De student maakt gebruik van de (schoonmaak-)middelen die u zelf in huis heeft.

  Is de student verzekerd?

  Ja, alle studenten van Hulpstudent.nl zijn via ons WA verzekerd voor maximaal € 12.500 per aanspraak met een maximum van € 25.000 per student per jaar. Er geldt voor u als klant wel een eigen risico van €250 per aanspraak.

  Krijg ik elke keer dezelfde Hulpstudent(en) of wordt dit afgewisseld?

  Wij zoeken altijd naar een Hulpstudent die voor langere tijd bij u kan werken.

  Is er vervanging bij langere afwezigheid van mijn Hulpstudent (bv. door ziekte, stage of vakantie)?

  Als uw vaste Hulpstudent voor langere tijd niet beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een vervanger. Bij korte afwezigheid (tot ca. 2 weken) kunnen wij niet garanderen dat er vervanging gevonden wordt.

  Mail Yvette Dettingmeijer
  Yvette Dettingmeijer
  Management
  Mail Yassin Jap-Tjong
  Yassin Jap-Tjong
  Hulpstudent Zakelijk
  Mail Joyce Plas
  Joyce Plas
  Directie
  Direct contact
  088 258 0 258

  Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur

  e-mail ons


   Ik ga ermee akkoord dat Hulpstudent.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.


   verzenden


   Lees hier het laatste nieuws & blogs van Hulpstudent.nl

   Hulpstudent.nl - Samen staan we sterk!

   Samen staan we sterk

   Wat is dit een bizarre tijd, een tijd die wij nooit meer zullen vergeten als mens.
   Juist nu komen wij erachter wat van belang is en wat niet.
   Voor vele bedrijven is dit een enorme domper. Maar wij proberen met z’n allen sterk te blijven!
   Vele ervaren dit moment … Lees meer

   Afscheid Ietje Näring - bedankt

   Afscheid collega Ietje Naring

   Op donderdag 9 april heeft onze collega Ietje Näring afscheid van ons genomen. Zij gaat nu lekker genieten van haar welverdiende pensioen!
   Ietje was sinds 2014 werkzaam voor Hulpstudent.nl. Dit heeft zij 5,5 jaar met plezier mogen doen.
   Alle inzet die Ietje heeft getoond voor onze organisatie, zijn wij tot op … Lees meer

   Mail Artlinda Emini
   Artlinda Emini
   Management
   Mail Yvette Dettingmeijer
   Yvette Dettingmeijer
   Management
   Mail Yassin Jap-Tjong
   Yassin Jap-Tjong
   Hulpstudent Zakelijk
   Direct contact
   088 258 0 258

   Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur

   e-mail ons


    Ik ga ermee akkoord dat Hulpstudent.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.


    verzenden


    Ledenvereniging Thebe Extra
    Logo van Scriptium
    TSN voor uw gemak
    Leef3.nu voor uw gezondheid
    Logo van Zorgsam
    Logo van vakgarage Bodegraven