Je kunt een Hulpstudent inzetten voor alle werkzaamheden
in en om het huis vanaf € 15,95 per uur.

Tijdelijk geen administratiekosten!

Onze Hulpstudenten zijn voor allerlei vormen van hulp inzetbaar! De Hulpstudent komt eerst kennismaken, dit is vrijblijvend en kosteloos. Als jullie allebei besluiten dat het inderdaad een match is, worden de contractuele zaken door ons in orde gebracht en kan de Hulpstudent beginnen!

Dit alles biedt Hulpstudent aan voor een all-in tarief vanaf  € 15,95 per uur!

*Iedereen is welkom bij Hulpstudent, dus ook als je geen student (meer) bent.

Vertrouwd

Altijd de Hulpstudent
die bij je past

Gemakkelijk

Snel de hulp die je
zoekt in en om het huis

Flexibel

Hulp afgestemd op
jouw vraag en agenda

Hulpstudent is een online platform, waarbij wij faciliteren dat particuliere huishoudens en werkzoekenden (Hulpstudenten) met elkaar in contact kunnen komen. Je kunt een Hulpstudent inzetten voor al jouw werkzaamheden in en om het huis vanaf 15,95 per uur. Welk abonnement past bij jou? Wij bieden drie verschillende vormen. Zo is het mogelijk om een Hulpstudent eenmalig in te zetten. Wil je de Hulpstudent een paar keer een paar uurtjes inzetten? Ook dat kan. Of juist voor langere tijd? Alles is mogelijk!

Als je graag een Hulpstudent in huis wilt, begin je met het aanmaken van een account. In je Hulpstudent-omgeving kun je relevante informatie kwijt, die belangrijk is voor de opdracht of voor de Hulpstudent. Het is fijn om dit account zo persoonlijk mogelijk in te vullen, dan heeft de Hulpstudent een goed beeld waar hij of zij aan de slag gaat. Nadat je Hulpstudent-omgeving is aangemaakt, kun je een opdracht uitzetten. Met de inzet van een betrokken Hulpstudent houd je zelf meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen!