Logo's van Hulpstudent.nl en VGZ die staan voor de samenwerking

“Stel, je moeder, je vader, je oma of je opa hebben fysiek en/of mentaal hulp nodig. De kans is groot dat jij aanbiedt om bij te springen. Af en toe een boodschap doen of met een doekje door het huis, dat stelt toch niet zoveel voor? Bovendien doe je het graag voor een ander. Heb je er wel eens over gedacht om dit via het VGZ te regelen in samenwerking met Hulpstudent.nl?”

Over Hulpstudent.nl en de samenwerking met het VGZ

Hulpstudent.nl is een professionele organisatie dat bemiddelt tussen particulieren en studenten voor huishoudelijk hulp, oppas, bijles, tuinhulp en meer.
Coöperatie VGZ speelt hier een rol in, en dat is dat particulieren kunnen aangeven bij hun verzekering of zij daadwerkelijk een hulp nodig hebben, bijvoorbeeld na een operatie.  Onder VGZ vallen nog meer zorgverzekeraars namelijk: (VGZ, IZA, Univé, UMC, Zekur, Bewuzt, Zorgzaam, Z.A.B. (Zorg Advies en Bemiddeling)
VZG vergoed uw kosten en Hulpstudent.nl regelt een perfecte hulp voor u aan huis!

Ervaring

“Ik vind het een verrijking om iemand te helpen.”

Hulpstudent (23 jaar) verleent zorg aan haar “vriendin”. Het gaat om een oudere dame (90) die een weduwe en rolstoel gebonden is. De Hulpstudent studeert psychologie aan de hogelschool -> Hogeschool van Amsterdam.
Wat begon als een klant waar zij iedere week naar toe ging om het huis schoon te maken, is nu een genot geworden voor de student.
Ze drinkt iedere week een kopje koffie en wandelt met haar “vriendin”. ; aldus de student.

Vanuit het hart

De Hulpstudent stuurt haar “vriendin” elke dag een berichtje om te vragen hoe het gaat. Ze ziet de opdracht niet als last. Integendeel!

“Ik doe het vanuit mijn hart, bovendien houd ik voldoende tijd over voor mezelf en mijn studie.“

Verrijking

De Hulpstudent vindt het mantelzorgen en het werken bij Hulpstudent.nl een verrijking voor haar leven.
Student: “Dat je gezond bent en alles kunt, is niet vanzelfsprekend. Ik ben blij dat ik mijn klant kan helpen met dingen die voor ons zo normaal zijn.”