Vandaag is het dubbel feest! Want wij openen meerdere gebieden in Nederland! Vanaf heden kunnen bewoners van Deventer, Enschede, Eindhoven en Maastricht ook een aanvraag indienen voor één of meerdere van onze diensten.

Hoe werkt dit dan?

Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor in Alphen a.d. Rijn en vanuit een kantoor in Groningen. Uit ons team heeft u een vast contactpersoon die ervoor zorgt dat u de juiste, verzekerde student krijgt, die past bij uw behoeften en wensen. Voor ons is het qua afstand alleen niet mogelijk fysiek bij de vrijblijvende kennismakingsgesprekken te zijn. Wel kunnen wij als u dat wenst, via Skype aanwezig zijn bij het kennismakingsgesprek. Dit kunt u bij uw contactpersoon aangeven. Wij zorgen ervoor dat alles van a tot z geregeld wordt, zodat u alleen maar de deur hoeft te openen om de Hulpstudent binnen te laten.

Doet u vóór 31 maart 2017 een aanvraag voor een Hulpstudent in één van de nieuwe gebieden? Dan ontvangt u een gratis, gevulde schoonmaakemmer mét biologisch, afbreekbare schoonmaakmiddelen van onze partner Allesschoon.nl!

Heeft u nog andere vragen of is nog niet alles duidelijk? Bel ons gerust op 088 258 0 258 of stuur ons een mail: info@hulpstudent.nl