Waar Hulpstudent.nl je helpt je studie, boeken, studentenkamer of feestjes op een makkelijke en leuke manier te financieren, wil ScriptieMaster je graag helpen je studie succesvol en snel af te ronden. Allebei is natuurlijk ontzettend belangrijk voor studenten, en daarom hebben Hulpstudent.nl en ScriptieMaster besloten de handen ineen te slaan. Samen maken we het studentenleven weer een stukje makkelijker!

Het is namelijk nogal wat, dat afstuderen. Ben je blij dat je al je tentamens hebt overleefd, komt dat laatste obstakel er nog aan: de scriptie. Het is niet niks en daarom lopen veel studenten vast op bijvoorbeeld inhoud, structuur, taalgebruik of motivatie. ScriptieMaster biedt professionele en persoonlijke scriptiebegeleiding aan studenten door heel Nederland. Waar je ook tegenaan loopt, ScriptieMaster heeft altijd een geschikte begeleider die jou weer op weg kan helpen. Schop onder je kont en een goede planning nodig? Doen we voor je. Kom je er maar niet uit met je data in SPSS? Onze begeleiders kunnen het je uitleggen. Heb je meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? De begeleiders hebben de juiste professionele kennis, of dit nou theoretisch of vanuit de praktijk is. Zo zorgen we er samen voor dat jij je scriptie succesvol en op tijd af kan ronden.

Klinkt dit bekend en kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan jouw mogelijkheden op de website van ScriptieMaster of via deze link kan je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.