Nieuws fallback afbeelding

Deze maand een blog van onze collega Linda, contactpersoon regio Deventer:

Bij Hulpstudent.nl zijn er bij klanten verschillende doelgroepen, waaronder tweeverdieners. Tweeverdieners zijn vaak (jonge) stellen waarbij beide werken. Een druk leven, die hun vrije tijd vaak niet willen besteden aan het huishouden of andere klusjes in en om het huis.

Hulpstudent.nl biedt hierin een perfecte uitweg. Het is bijzonder om te zien hoe snel de klanten vertrouwen hebben in de studenten. Soms is het zo dat de student al na één afspraak de sleutels van het huis ontvangen. Als intercedent is het fijn om te zien dat we samen voor een vertrouwde sfeer kunnen zorgen. Het vertrouwen ontstaat vaak door de verschillende dingen waar Hulpstudent.nl als bemiddelaar aan kan bijdragen; het kennismakingsgesprek tussen Hulpstudent.nl, de klant en de student, de eerlijke en open communicatie, de flexibiliteit van de studenten en het samen tot een oplossing komen.

Dit soort situaties maakt het werk bij Hulpstudent.nl ook zo leuk. Het is fijn om aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gegaan!