Deze maand gaat de blog over de verscheidenheid van onze Hulpstudenten! Het interessante aan mijn werk als intercedente vind ik het contact met studenten met uiteenlopende studies en achtergronden.

Zo kwam ik laatst in contact met een studente die Koreastudies studeert en net terug was uit Korea. Gelukkig was haar het erg goed bevallen, want het zou toch zonde zijn als je na 2,5 jaar het land te hebben bestudeerd, het je in werkelijkheid toch niet zo aanspreekt.

Een andere student heeft net zijn opleiding Theologie afgerond en wil na de zomer een opleiding tot predikant van nog eens vier jaar gaan volgen. Hij vindt het fijn om wat voor anderen te betekenen en tijdens het werken een gezellig praatje te maken met klanten.

Weer een andere studente is een paar jaar geleden uit Congo naar Nederland verhuisd. Ze heeft zich in korte tijd de Nederlandse taal eigen gemaakt en volgt ze momenteel een Nederlandse studie HBO Farmakunde.

Bij Hulpstudent.nl selecteren wij op verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en gedrevenheid. Ondanks de verschillen bij de studenten, hebben zij dit in ieder geval gemeen als Hulpstudent! Dit werkt prettig samen voor ons, maar vooral voor de klanten van Hulpstudent.nl.

Geschreven door Marieke Vroonhof (contactpersoon regio Utrecht)